פורום פוריות חברתי - תמיכה

שלום וברוכים הבאים לפורום החדש שלנו. אי-פריון הוא מחלה שאחד מכל ששה זוגות סובלים ממנה, ובכל זאת היא כנראה המחלה היחידה שהסובלים ממנה יזכו לשמוע מסביבתם הערות בנוסח: "זה הכל בגלל הלחץ. רק תרגעו ותכנסו להריון" או "מה, צריך ללמד אתכם איך לעשות את זה?" – תוך קריצה מבינה-עניין. במדינה בה "פרו ורבו" הוא לא רק ציווי דתי אלא אתוס לאומי של ממש, הסביבה מצפה מאיתנו להתחיל למחרת החתונה להרות וללדת ילד בכל שנתיים עד שנמלא את מכסת הילדים המקובלת במגזרנו (שניים או שנים-עשר) ומתעניינת במצב הרחם והשחלות מבלי להסס לשאול אם גודל לנו כבר משהו שם בפנים, ואם לא - מדוע. לא יפלא, אפוא, שאי-הפריון מקבל משקל רגשי נוסף על זה שקיים כבר ממילא - הכמיהה לחבוק כבר תינוק, המלווה בתחושות קשות של כשלון ובגידת הגוף, אובדן שליטה, עצירת החיים, קנאה, אשם ותסכול. ומעבר לכל - תלויה מעל הראש בכל רגע נתון עננה כבדה של עצב עמוק שלא מאפשרת להנות באמת מהחיים הנעים במעגל מייאש מחודש לחודשו – ולצידה השאלה הגדולה: מתי הסיוט הזה כבר ייגמר? אני הייתי שם, במשך כמה שנים טובות. מעקבי ביוץ שלא נשאו פרי פינו את מקומם למסלול המלא של טיפולי הפריון: בדיקות, איקקלומין, הזרעות, זריקות ולבסוף הפריות מבחנה. החודשים שחלפו הפכו לשנים, ותשובה שלילית אחת רדפה אחר חברתה. אפילו תשובה חיובית ראשונה שהרימה אותנו למחוזות של אושר נשגבים התחלפה במהרה בנפילה קשה וכואבת כאשר ההריון הסתיים, לדאבוננו, בהפלה מוקדמת. בסופו הטוב של הסיפור ציפה לנו זוג תאומים מתוקים ומקסימים, אך הדרך הקשה הזו לא נשכחה, על כל קוציה ודרדריה. והנה אני כאן, על מנת לחלוק איתכם את נסיוני העשיר, לצערי, מזווית מבטה של מטופלת פריון לשעבר. את הידע הרפואי בנושא הפריון תקבלו מהפורום השכן של פרופ´ זיידמן, אבל כאן תוכלו למצוא תשובות לכל השאלות האחרות שמציקות לכם: • איך שומרים על שפיות בכל התקופה הזו? • כיצד משלבים טיפולים וקריירה? או: האם החיים חייבים להעצר? • מה אומרים לסביבה? למי מספרים על הטיפולים? • כיצד (והאם) שומרים על קשר עם חברה שהרתה חודשיים אחרי החתונה ושנתיים אחרי שאנחנו התחלנו לנסות, והאם ניתן לפרגן לה מכל הלב? • איך מתחמקים מברית המילה של האחיין מבלי להסתכן בנידוי משפחתי? וכל שאלה נוספת שתעלה בהקשר הזה, כמובן. ובעיקר, הפורום נועד להעניק אוזן קשבת שבאמת מבינה, כתף לבכות עליה ויד חמה שתאחז בידכם עד ליום בו תגיעו גם אתם לסופו של המסע, בו תראו את המראה היפה ביותר בעולם – הבהוב מרצד על מסך האולטרסאונד המצביע על ליבו הפועם של האוצר החדש שלכם הנובט בקרבכם. ברוכים הבאים לשהות קצרה מהסיבה הנכונה! לכניסה לחצו - פורום פוריות
14652 הודעות
9574 תשובות מומחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה

08/03/2024 | 19:39 | מאת: סתיו

לאחר שאיבה והחזרה קיבלתי תמיכה של אסטופם + נרות פרוגסטרון + זריקת דקפפטיל אחת כל יומיים עד בדיקת ההריון. הבדיקה יצאה שלילית. קיבלתי מחזור חודש וחצי לאחר הפסקת התמיכה- מחזור ארוך מאד של 11 יום. ועכשיו - מחכה למחזור הבא שמאחר כבר ב10 ימים. כמעט לא קורה לי שמאחרת. בטח לא בככ הרבה. האם יכול להיות שיבוש הורמונלי גם 2 מחזורים אחרי תמיכה של דקפפטיל? האם זו יכולה להיות הסיבה? האם זה נקרא דיכוי הורמונלי? האם יש טעם לפעול תרופתית? או רק להמשיך לחכות? תודה רבה

03/03/2024 | 21:12 | מאת: לאה

האם ניתן לנסות להרות כמה ימים לאחר מחלת שפעת של הגבר במהלכה היה חום סביב 38? קראתי שהשפעת והחום יכולים להשפיע על איכות הזרע. אני בת 40 וכבר אחרי 2 הפלות (יש גם 2 ילדים בריאים בבית) ולא רוצה לקחת סיכון להריון לא תקין. האם צריך להמתין תקופה מסוימת לאחר החלמה?

04/02/2024 | 15:11 | מאת: אגם

אני לפני תהליך של שימור פוריות. הרופא הפנה אותי לבדיקות דם לבדיקת ההורמונים ונאמר לי כי אני לא מחויבת בצום, אך יש לעשות את הבדיקות 3 שעות לאחר יקיצה. האם יש חובה באמת להיות ערה כמה שעות קודם לכן? ומה בעצם המשמעות ?

14/01/2024 | 12:49 | מאת: שרון

שלום, אני בת 28, חצוצרה חסומה, כל השאר תקין כולל מהצד של הבן זוג . התחלנו IVF, אני 5 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט 5AA . הוזרק באותו יום דקפפטין ושליש אוביטרל ולאחר יומיים עוד שליש אוביטרל ובנוסף תמיכה של דופסטון 3 פעמים ביום. מרגישה כבר כמה ימים התכווצויות וכאבים כמו של מחזור רק פחות חזקים שבאים והולכים. מה הסיכוי שזה הריון/לא הריון והאם הכאבים הגיוניים לשלב הנוכחי ומה הם אומרים?

15/01/2024 | 17:42 | מאת: שרון

שכחתי לציין שגם עשיתי בדיקת הריון היום בצהריים שיצאה חיובית עם עם פס שני חלש..האם זה יכול להיות מהזריקות שציינתי או שאין להן השפעה על הבדיקה ?

10/01/2024 | 16:16 | מאת: לילך

האם יש סיכוי סביר להזרעות כאשר תוצאות בדיקת זרע מראות שהכמות הינה קצת מעל 2 מליון זרעים או שמיותר ועדיף לפנות ישר ל IVF

31/07/2019 | 10:20 | מאת: מתעניינת

היי איפה עושים טיפולי הזרעה? אצל רופא נשים? מומחה פוריות? צעדים ראשונים. אשמח להכוונה

20/09/2019 | 17:15 | מאת: לי

מומחה פוריות. בהצלחה

29/05/2019 | 17:50 | מאת: אורית

על מנת עקירה כירורגת של שן נעשו בדיקות דם של ctx בשנת 2018=108 בשנת 2019=283 האם תוצאה האחרונה מספקת לבצוע עקירת שן אני בת 74. שנה ללא טיפול באוסטאופורוזיס . מקווה לקבל תשובה. תודה מראש

10/03/2019 | 14:51 | מאת: הריונית צעירה

הריון ראשון, שבוע 5 וארבעה ימים. לפני כשבוע עשיתי ארבע בדיקות הריון ביתיות שכולן יצאו חיוביות, אבל בגלל שעדיין חיילת חובה אז לא עשו לי עדיין בדיקת בטא. עשיתי אולטרסאונד היום בבוקר וראינו שק הריון אחד, ועוד ממצא שנראה כמו שק נוסף אבל הרופאה לא ידעה לומר מה הולך שם. נקבע תור נוסף לעוד שבוע וחצי אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת. תודה רבה מראש!

10/03/2019 | 14:53 | מאת: הריונית צעירה

http://www.up2me.co.il/images/84107477.jpeg

09/02/2019 | 15:21 | מאת: אלון

שלום רב. אני בן 47 ואשתי 44.יש לנו 2 ילדים(בן ובת)מהריונות ספונטניים שניקלטו בזמנו ללא קשיים-כל הריון בנסיון הראשון.אשתי הרתה בזמנו כשהייתה בגילאים 31 וחצי,35.כשהייתה בת 38 רצתה ילד שלישי אבל מכיוון שלא ראיתי את עצמי אז כאבא ל3 ילדים זה לא התאים לי ולא שיתפתי פעולה ולכן היא לא הוציאה את ההתקן.כמו כן חשבתי שאם היא ניקלטה בקלות בגילאים שציינתי אז גם בגילאים מבוגרים יותר לא תהיה בעיה.כשכבר רציתי ילד שלישי כשהיא היתה בת 40 היא הוציאה את ההתקן ואז פשוט לא הלך.בגיל 41 צילום רחם תקין ולפתע בגיל 41 ועוד 3 חודשים היא ניקלטה להריון ספונטני שנפל בהפלה טבעית נדחית בשבוע 11(בדיאבד התברר שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 8)ואז בגיל 42 ועוד 3 חודשים ניקלטה ספונטנית שוב.היה הריון כימי שנפל בשבוע 6.ואז בגיל 42 ועוד 7 חודשים שוב הריון כימי שנפל בשבוע 6.בפעם הזאת לראשונה בחייה היתה התערבות רפואית.היא היתה מינימלית.רק אוביטרל לפני הביוץ.ואז מיד אחרי ההפלה הזאת בגיל 42 ועוד 9 חודשים שוב הריון.זה היה טבעי לגמרי ומכיוון שלא האמנו שזה הריון היא לא עשתה בדיקת בטא וביום 22 של האיחור התחיל דימום.יומיים אחרי זה עשתה בטא ויצא 4,200.זו גם היתה הפלה טבעית.ואז כמעט שנה ניסינו גם טבעי וגם עם טיפולים פשוטים יחסית(הזרעה עם גונאל ואוביטרל או רק גונאל ואוביטרל בלי הזרעה)ולא הלך.יש לציין ש"על הדרך"היא עשתה בדיקת קרישיות לשלילת סיבות להפלות חוזרות,בלוטת התריס ובדיקות גנטיות של 2 בני הזוג-הכל תקין.מה שמוביל להערכה שהסיבה להפלות היא איכות ירודה של הביציות בגלל הגיל.יש גם לציין שאין בעית זרע.לאחרונה עשיתי גם בדיקה עדכנית והזרע מעל הממוצע.לא משובח אבל בהחלט מעל הממוצע.(זה לא היה אצל ברטוב שיש שם מיקרוסקופ שמגדיל פי 6,000 בבדיקת מעבדה"רגילה"הבודקת כמות זרעונים,מורפולוגיה ותנועה.)אז כאמור אחרי כמעט שנה שניסינו עם טיפולים יחסית פשוטים וגם טבעי ולא היתה קליטה בכלל,ביוני 2018 בהיותה בגיל 43 ועוד 8 חודשים היא עשתה לראשונה בחייה הפריה חוץ גופית שהסתיימה בהריון כימי שהבטא המקסימלית שלו שתועדה היתה 90.כתוצאה מההצלחה היחסית הזאת אני"מת"שהיא תעשה עוד הפריה(יש לציין שבקודמת נשאבו 6 ביציות,הופרו 4 ושרדו אחרי 72 שעות 3 עוברים ושלושתם הוחזרו.אחד הוגדר"טוב"ועוד 2בינוניים")והיא מסרבת בגלל הקושי של התהליך ובגלל שהפעם אם היא תעשה הרופא רוצה שהיא תעשה פרוטוקול ארוך ולא קצר כמו קודם.קודם היה מנופור מתחילת מחזור,אוביטרל לפני ביוץ ושאיבה וכעת הוא רוצה שביום 15 היא תתחיל דרפפטיל ורק אז תעבור בתחילת מחזור למנופור ושאיבה כמו פעם קודמת וגילה כיום 44 ועוד 3 חודשים ולמרות זה קופת חולים עדיין מאשרת סבב נוסף(כנראה בגלל ההצלחה היחסית הקודמת)אבל היא לא רוצה בגלל כאמור הקושי של התהליכים הצפויים למרות שבתוך תוכה היתה רוצה עוד ילד אבל מהריון טבעי(שהסיכוי להשגתו שואף ל-0 בגיל הנוכחי וגם מאז ההפלה האחרונה בעקבות ההפריה הקודמת והראשונה ניסינו טבעי גם בעזרת ערכת ביוץ בייתית ולא הלך).אני מנסה לשכנע אותה לעשות רק עוד הפריה אחת ודי אבל היא עושה לי בעיות עם זה ונכון לעכשיו לא מסכימה גם כשאני מנסה לשכנע אותה-למשל להסביר ולהזכיר לה שהיא לא סבלה במיוחד בהפריה הקודמת וגם השאיבה עברה יחסית בקלות לעומת מטופלות אחרות שהיו גם בשאיבה כשאשתי עברה את השאיבה.אני כך כך מתוסכל מזה וחושב אפילו להיפרד/להתגרש מימנה כדי להכיר מישהי צעירה יחסית(גיל 36-38)ולפתוח בפרק ב' כדי שיהיה לי עוד ילד.מה לעשות?איך לשכנע את אשתי לבצע עוד הפריה אחת ודי?סליחה על המגילה הארוכה ואשמח לקבל תשובה/תגובה.

לעזוב את אשתך בגלל שהיא מסרבת לעבור את זה שוב? יש לך מושג איזה קושי נפשי היא עוברת עם כל הלקיחת הורמונים, הזריקות, הכדורים, איבודי ההריונות הלא מעטים שהיו לכם? לעזוב אותה? אני בשוק חיי. לפרק משפחה בגלל זה? הסיכוי להיריון בגיל44 הוא נדיר. להזכירך שהיא רצתה בגיל 38( שגם בגיל הזה זה עדיין לא הכי קל) אתה סירבת! סליחה, אבל הייתי חייבת להגיד את זה.

14/04/2019 | 08:59 | מאת: אלון

שלום לך. נעזרתי בידידה מהעבודה שסיפרתי לה הכל והיא הציעה שאביא לאשתי פרחים ואתנצל על כך שאמרתי לה שאם היא לא תעשה שוב אז אעזוב אותה ובמקביל להסביר לה עד כמה זה חשוב שהיא תעשה את הנסיון האחרון בהחלט הזה.כך עשיתי וזה עבד.אשתי הסכימה לבצע את הנסיון האחרון בהחלט עם ההפריה.

20/09/2019 | 17:14 | מאת: לי

באיחור רב , שמחתי לקרוא את התגובה שלך. יצאת גבר גבר :) שיהיה לכם המון בהצלחה !

01/09/2023 | 14:19 | מאת: מורן

אם יש בורא עולם אני חושבת שאלוהים בכבודו ועצמו הוא צריך להמית אותך ביסורים במקום ולעולם לא לתת לך אופציה לחיות שוב נפש שטנית מופרעת חולנית כפוית טובה כזו מעולם לא שמעתי ומעולם היקום לא יישמע אני מקווה שאשתך תעזוב אותך ותישאר ללא ילדים אינך ראוי אפילו הייתי מוציאה לך אשפוז כפוי

03/09/2023 | 09:24 | מאת: אלון

קןדם כל מוזר שאת מגיבה לנושא שהעלתי לפני 4 וחצי שנים.כשאני הייתי בן 47-48 ואשתי 44-45 מאז חלו הרבה שינויים בזוגיות שלי עם אשתי ובכלל כל הסיפור הזה סביב ההפריה ישב על מקום אחר לגמרי.זנ ישב על מקום כזה שמלכתחילה עוד לפני סיפור ההפריה סתם התחתנו לא מתוך אהבה אלא מתוך זה ששנינו היינו להוטים להביא ילד לעולם ולכן כבר אחרי 3-4 חודשי היכרות כשהיינו צעירים יחסית(אני הייתי 35 והיא 32)היפרתי אותה ללא התערבות רפואית בכלל ואחרי שהיא נכנסה להריות-כ-3-4 חודשים אחרי זה התחתנו וכל חיינו היינו בזוגיות לא טובה.ו-3 וחצי שנים לאחר שהיפרתי אותה בפעם הראשונה-היפרתי אותה בפעם השניה גם ללא התערבות רפואית בכלל.ובתחילת השנה הזאת(2023)היה משבר חמור וחריף בזוגיות שניפתר בצורה מסויימת.

04/09/2023 | 13:17 | מאת: אלון

ולמרות מה שהסברתי אתמול,אני בוש וניכלם לנוכח המעשים שעשיתי בשנת 2019 ואין ספר שהיום כבר לא הייתי עושה אותם.

02/12/2018 | 16:54 | מאת: לחוצה 😑

שלום רב , שבוע אחרי החזרת עוברים, התחיל הפרשה דמית. הרופא ביקש בדיקת דם לפרוגרסטרון. התשובה ממבדיקת הדם <1.20 מה זה אומר? הרופא אמר לי מעל תוצאה מתחת ל50 תקבלי זריקת פרוגרסרון כל יומיים ולא כל 3 ימים כמו שהיה

02/12/2018 | 16:56 | מאת: לחוצה

מצורף הבדיקת דם

21/02/2017 | 23:40 | מאת: יהיה טוב

היי לפני שבועים פתחתי מנופור מולטידוז 1200. נשארה לי כמות די גדולה יותר מחצי. משהי צריכה? אשמח למסור.

19/07/2017 | 20:33 | מאת: צופנת

אשמח לדעת בהקדם אם המונופור זמין למסירה וגם מאיזה איזור את??

שלום לכולן, אני בת 40 לאחר הזרעה ראשונה ללא כל התערבות (מחזור ביוץ טבעי). כ-15 שעות לאחר ההזרעה החלו לי כאבי בטן מהגיהנום. מאז תחילת הכאבים עברו 4 וחצי ימים. ניגשתי למרפאה לפני יומיים- בדיקת אולטרסאונד לא העלתה משהו חריג. ונתנו לי אנטיביוטיקה לכסות על מצב של זיהום אפשרי (כדי לא לקחת סיכון). ישנה הטבה, אולם הבטן, כל כולה, כואבת והכאב משתנה (אך לא דומה אפילו לרגעי הגיהנום שהיו בהתחלה). האם מניסיונכן עליי לגשת לחדר מיון?! תבורכו בטוב (:

תפני לרופא שעשה לך את ההזרעה ותתיעצי איתו. עם זאת את טוענת שיש הקלה ניכרת אחרי שלקחת את הכדורים אז אולי זה ענין של זמן עד שתסיימי את הטיפול. תתיעצי אם את יכולה לקחת משככי כאבים חזקים. תרגישי טוב

26/01/2017 | 17:56 | מאת: מלינה

היי אתמול הייתי ביום העשירי לאחר החזרה . עשיתי בדיקת דם בטא יצאה התוצאה 6 היום עשיתי שוב בדיקת בדיקת התוצאה יצאה פחות מ5 כניראה השפעת האוביטרל עדיין הייתה בדם עד אתמול. היתכן שיש מצב עדיין להריון אם אבדוק בעוד יומיים כלומר 14 יום לאחר החזרה . יש סיכוי?

14/02/2017 | 04:07 | מאת: טלי

אני תמיד אומרת כל עוד לא קיבלת מחזור הכל יכול להיות. אם המחזור שלך סדיר אז יכולה להיות לך אינדיקציה. אל תפתחי ציפיות בינתיים. ועדיף תמיד לעשות את הבדיקה בזמן הסביר למרות ההמתנה המורטת עצבים.

09/07/2016 | 23:08 | מאת: רומי סופניאה

שלום לכולם, אני בת 35 עם 2 ילדים ו3 הריונות. כבר 11 חודשים מנסה להביא ילד נוסף ללא הצלחה, כולל פעם אחת של הזרעה לתוך הגוף. החלפתי רופא משפחה לאחר ששלי פרש, והגעתי אל ד"ר לוין. ששלח אותמ למספר בדיקות. יש לי בבקשה מספר שאלות: 1. האם מישהי ממליצה על דר לוין? אני רואה באתרים המלצות אח דיס המלצות 2. מה עדיף, דרך קופת חולים כללית או דרך פרטי? 3. כמובן שאם הוא לא מומלץ, אז רופא מומלץ באיזור המרכז, אבל כזה עם אחוזי הצלחה גבוהים, אם קיים כזה דבר. תודה רבה מראש

16/10/2016 | 10:22 | מאת: בולו

פרם פרחי רמת החייל תל אביב

24/06/2016 | 11:43 | מאת: עבלי

אני לפני הפלהנוספת העוברים שלי מפסיקים את הדופק בשבוע 8 למישהי קרה כזה מקרה ויש לה רעיון מה אפשר לבדיק חוץ מקרשיות שבדקו והכל תקין אני שבורה

30/06/2016 | 09:28 | מאת: מטופל"שית

היי, קודם כל שולחת חיבוק ענק. לצערי אני ממש לא מבינה בנושא. ממליצה לשאול גם בפורום בתפוז... מקווה שבקרוב יהיה לך הריון תקין שיסתיים בידיים מלאות

18/06/2016 | 10:04 | מאת: אביבית

ד"ר ווליוביץ או כמו שאנחנו קוראים לו ווליו הצליח להביא לי כל כך הרבה שמחה ואושר לחיים. תמיד זמין, קשוב ואופטימי וכמובן מאד מקצועי. אחרי 2 הריונות בזכותו יכולה לכתוב ולומר בלב שלם שזכיתי. ממליצה לכל הזוגות

אבל כיף לשמוע שיש מלאכים בתחום הזה שמגשימים לנו חלומות. שיהיה יום מקסים,

הי אני מתחילה הזרעה, נמצאת במעקב אצל רופא פרטי (פרופ זיידמן) ורציתי לדעת איך זה הולך מבחינת קבלת החזרים ממכבי על מרשמי התרופות שהוא נתן לי וביצוע ההזרעה עצמה עם אעשה אותה דרך מכבי ולא אצלו - האם אני צריכה להמיר את המרשמים שלו למרשמי מכבי (הוא נחשב יועץ פריון של הקופה) או שאקבל את ההנחה עם המרשם שהוא נתן לי? האם את ההפניות שהוא נתן לי לאולטרסאונד ובדיקות דם אני צריכה להמיר להפניות מכבי? ואיך אני עושה את ההזרעה דרך הקופה (אני עושה בתרומת זרע) תודה!!

30/06/2016 | 09:41 | מאת: מטופל"שית

אני מבוטחת של הכללית אז קשה לי לתת מענה. מחזיקה לך אצבעות ומזמינה אותך לשתף אותנו :)

12/06/2016 | 16:19 | מאת: טניה

מה שלומך ? איך הולך ?

30/06/2016 | 09:27 | מאת: מטופל"שית

היי יקירה, אצלי הכל בסדר. עומס מטורף של עבודה, סיום שנה אצל הילדים ועוד דברים שבשגרה ... איך אצלך?

01/07/2016 | 14:12 | מאת: טניה

הכל בסדר .בסוף עברתי דילול בשלום גם שקיפות לא כל כך היתה תקינה אצל עובר אחד -2.7 נלחצנו והורדנו מה שלא טוב.

18/05/2016 | 08:48 | מאת: עדי

ממליצה מאוד לעשות אצל פרופ' רבינוביץ צילום רחם. הוא עדין ומתחשב ואחרי שכל כך נבהלתי מהתגובות בכל הפורומים הוא היה ממש מרגיע והבדיקה עברה ללא כאבים וגם אחרי לא היה כאבים כלל! כדאי מאוד לעשות בפרטי ולא בבתי חולים ציבוריים כי גם התורים קרובים יותר והיחס אחר לחלוטין!

23/05/2016 | 10:59 | מאת: מטופל"שית

שבצילום רחם זה לא תלוי רק ברופא אלא גם במבנה הרחם ובחסימה אם יש... כך שיכול להיות רופא מדהים וזה עדין יהיה גיהנות ויכול להיות רופא אנטיפט והבדיקה תעבור בשלום. כמו בכל דבר בחיים צריך לנשום עמוק ולמצוא את זה שגורם לנו להתחבר אליו בכל הנושא הזה של פוריות על אחת כמה וכמה.

02/05/2016 | 08:47 | מאת: מטופל"שית

07/05/2016 | 14:29 | מאת: טניה

אז ככה ביום חמישי עשיתי us ויש לנו תאומים עם דפקים . לצערי אנחנו בדילמה אם להשאיר או לדלל אחד מהם .יש לנו כבר ילד בן 3,5 אין לנו עזרה לגדל אותם .אין סבתות וסבות .גם כלכלי זה קשה .

09/05/2016 | 09:48 | מאת: מטופל"שית

וואווו...בשורה מדהימה מצד אחד ואכן דילמה קשה מצד שני. משתפת אותך בסיפור האישי שלי - לפני 3 שנים אחרי הפריה גילינו שאנחנו בהריון. הבטא היתה בשמיים ואנחנו חשדנו שמדובר בתאומים. ואחרי בדיקת דופק הסתבר שאני נושאת הריון של שלישיה. היינו בשוק. היה ברור לנו שזה לא יכול להישאר...הדילמה היתה שאם כבר מדללים אז האם לדלל לאחד או להשאיר תאומים. אני התעקשתי על תאומים בעלי רצה אחד...היתה מריבה ענקית. בסוף דיללתי לתאומים. לצערי ההריון נפל בשבוע 14 :( לא משנה מה ההחלטה תהיו שלמים איתה זה הכי חשוב. תבדקו את כל הסיכונים / סיכויים ... זו דילמה לא פשוטה בכלל. שולחת חיבוק חם

27/04/2016 | 20:27 | מאת: מילנ

מחפשת רופא לבדיקת היסטרוסקופיה דרך מכבי ולא פרטי! תודנ

01/05/2016 | 09:13 | מאת: מטופל"שית

שווה לשאול בפורום של תפוז... בהצלחה!

20/04/2016 | 15:14 | מאת: אליס

שלום :) האם הפורום עוסק גם בתרומת ביצית? אני עם FSH שעולה ויורד ... רזרבה שחלתית נמוכה ואחרי שלושה סבבי IVF עם החזרה אחת של ביצית אחת. אנחנו מתחילים לחשוב על תרומת ביצית עם כל הקושי שבדבר. אודה אם תוכלו להדגיש מה הדברים הכי חשובים בתהליך שצריך לבדוק, לוודא - בדיקות גנטיות ואחרות, מה המינימום / מקסימום ביציות שמקבלים בדרך כלל? האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לעשות מעבר למה שמקובל? והאם משהי מטופלת אצל ד"ר ווליוביץ ? הרבה תודה וחד שמח לכולם

ואכן יש פה גם בנות שעברו את התהליך ויכולות לעזור. לצערי אני לא אחת מהן :) אז יהיה לי קצת קשה לענות לך. אני יכולה רק לשלוח חיבוקים חמים מרחוק ולהיות שם בשבילך :)

שלום רב, אני מאובחנת כפוליצסטית הרופא נתן לי החודש 2 כדורי איקקלומין מהיום ה-5 למחזור, בנוסף לזריקת אובירטל שהוא אמר שיעדכן אותי מתי להזריק- היום ה13 למחזור מעקב זקיקים שחלה ימנית - זקיק 9 מ"מ שחלה שמאלית - זקיק 9.5 מ"מ עובי רירית 7.1 אסטרדיול - 257 פרוגסטרון - קטן מ0.8 האם יתרחש ביוץ החודש או שאבד החודש ? התוצאות תקינותת יכול להיות שהביציות יתפתחו ?

25/04/2016 | 09:17 | מאת: מטופל"שית

לפי הנתונים זה נראה כאילו את עוד לפני ביוץ ...גודל הזקיקים ממש נמוך לביוץ. לדעתי תני לזה עוד יומיים שלושה ויכול להיות שיתפתח ביוץ. או שיכול להיות שאיקוקלמין פחות משפיע עליך. מחכה לעדכונים.

14/04/2016 | 14:36 | מאת: אושרת שי

שלום לכם אני עשיתי הזרעה בתאריך 3/4/2016 ביום ראשון עשיתי בדיקת דם אחרי 10 ימים יצא שלילי מה עושים במצב כזה מחכים למחזור מחכה לתשובה תודה ביי

15/04/2016 | 14:35 | מאת: טניה

היי זה מאוד מוקדם אם לקחת אוביטרל . צריך לחקות 14 יום אחרי זריקה ואם על בסיס טבעי תעשי ביום ראשון שוב .בהצלחה .אני עשיתי 14 יום אחרי זריקה ויצא חיובי

16/04/2016 | 22:36 | מאת: אושרת שי

שלום לך זאות אושרת עם ההזרעה מה הטלפון שלך אני ישמח לדבר איתך בטלפון שתדריכי אותי תודה ביי

25/04/2016 | 09:16 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה ופוריה איתנו. אני מסכימה עם טניה - 10 ימים אחרי ההזרעה זה ממש מוקדם. מה גם שבטיפולים נכון יותר לעשות בדיקת דם 14 יום אחרי. מקווה שעשית שוב - ומקווה שהתוצאה יצאה חיובית ...נשמח לעדכונים

שלום רב, קראתי באינטרנט שנשים שלוקחות איקוקלומין מגדילות את הסיכוי לעובר במין נקבה בכ- 10% יותר, מכיוון שהוא חוסם את הורמון האסטרוגן. האם יש אמת בדבר? האם זה מוכר לך?

היי, לא שמעתי על זה :)

07/04/2016 | 15:31 | מאת: טניה

10/04/2016 | 13:39 | מאת: טניה

511 יששששששששששש תקין

12/04/2016 | 09:42 | מאת: מטופל"שית

יווואווו טניה איזה בשורות מדהימות!!! איזה כיף. שיהיה לך הריון קל ומשעמם ובע"ה בעוד 9 חודשים ידיים מלאות :)

06/04/2016 | 23:44 | מאת: אושרת שי

שלום לכם הרופאת משפחה הביאה לי כדורים ששמם פילקס 400 רציתי לדעת עם מותר לי לרסק אותם כי קשה לי לבלוע אותם לשאלה הבאה יש לי מור פה תרסיס לרענון ומניעת ריח מהפה רציתי לדעת עם מותר לעשות את זה גם שהאישה בהריון תודה מחכה להודעה ביי

12/04/2016 | 09:43 | מאת: מטופל"שית

לצערי אינני יכולה לתת על זה תשובה ונכון לך להתייעץ עם רופא / רוקח

06/04/2016 | 00:19 | מאת: אושרת שי

שלום לך איך עלי לשפר את הנפח של בעלי הוא בירידה בגלל זה לא נקלטת להריון טבעי עם יש כדורים לזה וגם המחזור שלי נמשך הרבה זמן דימום עם יש גם משהו לקצר את המחזור ל5 ימים אני שומרת נידה והולכת למקווה מחכה להודעה תודה ביי

05/04/2016 | 11:08 | מאת: אביבה

האם הפורום פעיל ?

05/04/2016 | 20:28 | מאת: מטופל"שית

פעם היה פה ממש שמח...אני פה עוד בתקופת הטיפולים של הילד הראשון שלי והיום אני כבר עם 2 מטיפולי פוריות. מבטיחה לך שתוכלי למצוא כאן בית חם ומלטף. נשתדל להיות פה בשבילך כמה שרק אפשר. אשמח שתספרי לי מה מביא אותך אלינו ...

04/04/2016 | 12:37 | מאת: אושרת שי

שלום לך עשיתי הזרעה היו לי כאבים בטן למה יש כאבים בטן עדין כואב לי לקיים יחסים עם בעלי מה עושים לזה

05/04/2016 | 13:01 | מאת: טניה

גם אני עוברת הזרעות . זה בסדר שכואב בטן .בגלל החומר שעושים איתו השבחה של זרע .לא לדאוג . בהצלחה.

05/04/2016 | 20:31 | מאת: מטופל"שית

היי, ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה אצלינו :) בגלל שברוב המקרים מקבלים גירוי הורמונאלי שגורם לביציות רבות יותר ממה שהגוף רגיל בד"כ ולפעמיםגם לכמה גדולות מתבצע גירוי לשחלה וכל האזור מגורה ולכן ישנם כאבים. שווה שתבדקי גם מול הרופא שלך לוודא שאין גירוי יתר. בכל מקרה - מים ! מים! מים! זה שם המשחק :)

06/04/2016 | 00:13 | מאת: אושרת שי

שלום לך אני לא מצליחה להקלט טבעי בגלל ירידה בנפח של הבעל מה עושים לזה כדי שזה ישתפר לו ועם יש כדורים לזה לשאלה הבאה שלי המחזור שלי ארוך נמשך ואני שומרת נידה והולכת למקווה היתי רוצה לקצר את הדימום עד 5 ימים יש דבר כזה יש כדורים משהו לזה תודה מחכה להודעה ביי

06/04/2016 | 15:12 | מאת: מטופל"שית

היי יקירה, כמה שאלות קטנות ... לגבי פוריות הבעל באמת שאין לי מושג. הדבר היחיד שאני יודעת שזה יכול להיפטר בתהליך ההשבחה של הזרע שעושים לפני הזרעה. לגבייך - האם גם את מקבלת תמיכה או הולכים על ביוץ טבעי? האם אתם בודקים ביוץ? האם יוצא לך שהביוץ נופל על הימים של הנידה? אני לא מכירה משהו שגורם למחזור להתקצר אני כן יודעת שהרבה פעמים כשהביוץ מתוכנן אז המחזור מתנהל אחרת... בכל מקרה מכירה מישהי שבהתייעצות עם רב קיבלה אישור לשמירת נידה בתזמון שונה בגלל כל נושא הפוריות...

29/03/2016 | 16:40 | מאת: טניה

גם הטלבתתי אם לשים תמיכה או לא . היום עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום 20 למחזור ויצא 87.3 אז לא שמתי .

30/03/2016 | 13:53 | מאת: מטופל"שית

מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות! האם לא שווה בכל מקרה לקחת תמיכה?

30/03/2016 | 14:09 | מאת: טניה

לא בא לי לדחוף תמיכה. מיותר.

23/03/2016 | 12:16 | מאת: מיטל

עשיתי טיפול שני ליד שני והוחזרו 2 עוברים ויצא לי אתמול בטא 91 ומחר יש לי בטא שניה

24/03/2016 | 09:39 | מאת: מטופל"שית

איזה יופי של משלוח מנות לפורים :) בשעה טובה ובע"ה הריון קל ומשעמם. שימחת אותי מאד!

FSH =4.6 e2 =1126 progesterone 1.2 lh= 10.2 זקיקים קטנים ימין 10 שמול 2× 11 ריריתמ10.3

22/03/2016 | 22:05 | מאת: טניה

יום 10 למחזור 5 ימים של גונל -50 FSH--4.6 E2---1126 PROG--1.2 LH--10.2 US - ימין זקיק 10 שמול זקיקים 11*2 יום 12 למחזור 7 ימים גונל -50 FSH--3.8 E2--2166 PROG--1.6 LH--4.6 US -ימין זקיק14 שמול -אחד של 12 ועוד 14 סך הכל 3 זקיקים .מיום 11 למחזור התחלתי להוסיף צטרוטייד . נרא לי שזקיקים לא זזים בגודל .חייבת לציין שבהריון הקודם הזרקתי פיוריגון 50 בלי צטרוטייד וביום 12 למחזור הייה כבר זקיק בגודל 18 E2-1200 PROG -2.8. לא מבינה או שהזדקנתי אחרי לידה או גונל לא משפיע על זקיקים למרות שE2 גבוה או צטרוטייד מטשטש אותם?

24/03/2016 | 10:00 | מאת: מטופל"שית

כל גוף מקבל את ההורמונים בצורה אחרת...למשל עלי הגונאל לא השפיע ובטיפולים עברתי למונופור. אין ספק שגם לגיל יש משמעות... הכי חשבו זה האיכות לא הכמות. אם הבנתי נכון את מזריקה גונאל 50? זה ממש ממש נמוך... מה הסיבה שהוא נתן לך מינון כזה נמוך?

את זוכרת לפני 4-5 שנים הייתה כאן בחורה בשם עלמה ? שהיו לה הרבה הפלות חוזרות ברך 10. רצתי לדעת מה שלומה ? הריון ? משהו ? גם הייתה כאן מיכל2 מהצפון .כל פעם שהייתה נכנס לכאן וכותבת "מגילת אסתר " . מקווה שאת זוכרת למי אני מתכונת .

20/03/2016 | 11:53 | מאת: מטופל"שית

לא. לצערי אין לי מושג מה קרה איתן ... ישנן בנות שנשארות בפורום גם לאחר הקליטה של ההריון וישנן כאלה שממשיכות הלאה. אני מקווה ששלומן של כולן טוב, ומאמינה שהן בסדר :) מה שלומך? איך מתקדם הטיפול?

14/03/2016 | 19:30 | מאת: שיר

14/03/2016 | 22:31 | מאת: מטופל"שית

שתדע שאנחנו מתגעגעים :)

12/03/2016 | 21:31 | מאת: מטופל"שית

גם אני רוצה שעל המקל יהיו 2 פסים... גם אני רוצה להגיד "בכלל לא ניסינו / זה בא לנו בהפתעה"...גם אני רוצה להיות מאלה שעברו טיפולים לילד ראשון ושני אבל נקלטו עם השלישי באופן טבעי.... גם אני רוצה לספר לכולם שאני בהריון ובעיקר להפתיע את בעלי... אבל זה לא קורה. ושנתיים אחרי שהקטנה נולדה אני חוזרת לטיפולים לילד שלישי. מזל שבעלי לוקח את זה בקלות ואמר לי "מזה משנה איך הם באים, תראי כמה אושר הם מביאים איתם" קצת מבואסת. לוקחת נשימה ותיכף חוזרת למלחמה שוב.

13/03/2016 | 20:22 | מאת: טניה

אני מאוד מבינה אותך כואב הלב שלי ביחד אתך יכולה רק לתת לך ((((((חיבוק )))))) ענק!!!! שיגמר כמה שיותר מהר בהצלחה &amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;&amp;

14/03/2016 | 22:29 | מאת: מטופל"שית

זה מחזק אותי :) מה שלומך?

12/03/2016 | 13:17 | מאת: סיגלית

שלום לכולם.אתמול הוחזר בלסטןציסט בם 6 ימים.רציתי חשאול על מקרי הריון והצלחה של בלסטןצחסטים בני 6 ימים.תודה סיגלית

12/03/2016 | 21:26 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהיה קצרה איתנו :) לבצוציסטים באופן כללי יש סיכויים גבוהים יותר ..יחד עם זאת הרופא שלי לימד אותי שאין חוקים בכל התהליך הזה ונשאר רק לקוות שהעובר יושרש ברחם. אשמח אם תפרטי מה הביא אתכם לטיפולים. שיהיה שבוע מקסים,

09/03/2016 | 00:04 | מאת: אושר

הייתי אצל רופא פוריות והוא ביקש ממני לקחת כדור אחרי 5 ימים של המחזור כן ימים ואז אולטראסונד לבדיקת זקיקים. כשבדקתי וקראתי באינטרנט... היו מלא אופציות ... השאלה שלי האם הבנתי את הרופא נכון?? זה התהליך שנדרש לעשות? תודה

09/03/2016 | 14:04 | מאת: מטופל"שית

אכן יש טיפול כזה. אבל בואי רגע מההתחלה :) ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה איתנו :) אשמח לשמוע קצת פרטים על מה מביא אותך אלינו. הפרוטוקול שהוא נתן לך הוא די התחלתי בכל נושא הפוריות והמטרה שלו היא לתזמן ביוץ ולוודא שהוא קורה. מתחילים לקחת 5 ימים אחרי המחזור בין פעם לפעמיים ביום (תלוי בכדור) ואחרי כמה ימים עד שבוע מתרחש הביוץ וכדי לוודא מתי עוקבים דרך בדיקות אולטרסאונד ודם. מחזיקה לכם אצבעות. אני כאן לכל שאלה :)

זה פעם ראשונה שלי בתהליך.. ואני מאמינה בידע זה כוח . קצת לא נעים לי לשאול את הרופא מלא שאלות ולהיות קצת ללא ידע . לכן הגעתי לפה, וממה שהספקתי לראות התשובות עונות על השאלות באופן מלא. אז קודם תודה על המענה המהיר=) אז תקציר קל: אני נשואה 6 שנים ולא נכנסנו להריון לכן התחלתי תהליך. יש לי שאלה נוספת: קיבלתי מחזור ביום ראשון וסיימתי ביום רביעי ולמחרת בחמישי קיבלתי שוב. חשוב לי לציין שיום חמישי זה היום שהייתי אמורה לקבל את המחזור , הוא הקדים לי ב4 יום. האם לקחת את הכדור היום - יום חמישי למרות שקיבלתי שוב? שוב תודה על המענה=)

02/03/2016 | 18:41 | מאת: טניה

הייה לי תור לד"ר אתי ממן . אבל התברר שקבוע לי תור למי שפנוי בלי להודיע חוצפה . הרופא שקיבל אותי פרפסור לברון היו לי הרבה שאלות חשבתי לחזור לivf אבל הרופא בקושי ענה על שאלות רק ממלמל. יצא לי כל החשק למשהו בכלל בסוף בנינו תוכנית להזרעה מתורם תוספת זריקות גונל שיסדר לי ביוץ הבנתי שהוא נתן גם צטרוטייד .קרינון ואוביטרל ניסיתי לשאול אצל אחיות ממתי מתחיליה בזריקות ועוד דברים.אך גם הם לא תרחו להסביר כמו שצריך .קיבלתי יחס מחורבן .

09/03/2016 | 14:00 | מאת: מטופל"שית

אומנם שמעתי דברים טובים על לברון יחד עם זאת חייבים לעשות סדר. בד"כ יש מן טופס כזה גדול מחולק לתאריכים שהרופא ממלא עליו את הפרוטוקול...או פחות נותן משהו להסבר... איפה זה עומד עכשיו?

אני עכשיו מחכה למחזור . התעכב לי טיפול בגלל אישורים . את יודעת אני קצת יצאתי מכל הסיפור מעודדת יש זריקות שאין סיכוי לפספוס .גם פעם ראשונה ביקשתי תמיכה לאחר הזרעה שזה מאוד עוזר להקלת . גם בסוף התברר שיש עוד מנה אחד של תורם .יש לי ממנו בן המתוק שלי ביקשתי מרופאה שלי הפניה לפרוגסטרון אסטרדיאול E2 והוספתי לזה בדיקות של LH ו FSH רק נשאר לחכות בסבלנות (שאין לי בכלל ) ולא להיכנס ללחץ שהיה לי פעם אחרונה והגעתי להקאות במשך שבועה .ברררר

28/02/2016 | 13:10 | מאת: עינתי

אז...... חצי שנה אחרי שזרקנו את הגלולות בטקס חגיגי ומרגש הבנו שאולי כדאי להבדק ואכן מצאנו בעיונת קטנטנה בספירת הזרע של בעלי. היום קיבלתי מחזור אחרי ההזרעה השנייה והאמת- קשה לי! אני יודעת שאנחנו רק בהתחלה ושתי הזרעות הן כלום כמעט ובכל זאת עולות שאלות ועולים פחדים- אולי המסע יהיה ארוך וקשה ממה שחשבתי וקיווית? בכל מקרה החלטתי להחליף רופא וביום חמישי תור לרופא החדש. נקווה שבפעם השלישית נצליח!

28/02/2016 | 14:26 | מאת: טניה

תכנסי לפורום תפוז בואו לדבר על זה - תפוז האתר פעיל יותר מזה

02/03/2016 | 09:05 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה איתנו. אכן בתוך התהליך הזה מימד הזמן מקבל משמעות חדשה. אני זוכרת שחשבתי לעצמי שאם הייתי יכולה לעבור 4 הפריות בחודש הייתי עושה את זה רק לא לחכות... נדרשת מאיתנו סבלנות רבה וזה החלק הכי קשה בתהליך. אנחנו כאן כדי לחבק בעיקר, לייעץ ולהיות אוזן קשבת. שולחת חיבוקים חמים.

03/03/2016 | 13:17 | מאת: עינתי

הלכנו היום לרופא חדש ומתברר ששתי ההזרעות שעשינו לא היו יעילות ביותר כי לא קיבלתי הורמונים לפניהן! מאד הרגיז אותי הרופא הקודם פשוט "ניסה" את ההזרעות הלי לעשות באמת כל מה שצריך כדי שיצליח. נקווה שעכשיו עם הרופא החדש התוצאות יהיו אחרות. בכל מקרה הוא כבר אמר נו שלדעתו ivf יהיה יעיל יותר אבל ניתן להזרעות עוד ניסיון אחד....... אז היום אני אתחיל להזריק לעצמי ואני מתה מפחד מתופעות הלוואי של ההורמונים

04/03/2016 | 08:29 | מאת: טניה

איזה מינון קיבלת ?

09/03/2016 | 13:56 | מאת: מטופל"שית

אפשר לעשות הזרעות גם על ביוץ טבעי - האם עשית בדיקות ביוץ? דם ואולטרסאונד? ברור שיש אפקט חזק יותר כשמקבלים הורמונים כי מוודאים ביוץ חזק. מה הסיבה שהרופא רוצה לגשת ל-IVF? האם יש לכם בעיה מוגדרת?

22/02/2016 | 09:10 | מאת: מטופל"שית

פעם היה פה שמח יותר :) היום זה נראה כאילו כולם עזבו לפלטפורמות אחרות...אבל אני עדין פה ואשמח לתת חיבוק מתי שרק צריך.

היי בנות . הזרעה ללא הורמונים מתורם שפספסו .מחזור סדיר 30 יום . ביום 13 למחזור E2 = 847 פרוגסטרון 1.2 זקיק בגודל 14 ביום 15 למחזור E2 = 943 פרוגסטרון 3.8 זקיק בגודל 18 ומעט נוזל בדוגלס נאמר לי להזריק בערב אוביטרל וביום ראשון לבוא להזרעה . אמרתי לאחות שזה מאוחר בשביל הזרעה אבל היא אמרה שדיברה עם רופא וזה בסדר . כמובן בטא שלילית היום אני חושבת שהיה פה חוסר אחריות ביקשתי בדיקת דם ואולטרסאונד ביום 14 למחזור אבל הם סירבו . בנובמבר היה אותו דבר רק שE2 ירד חצי גם יצא פספוס . בקיצור מבואסת רצח .אווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

היי, באיזה יום התבצעה ההזרעה? האם אצל הרופא שלך? מה הסיבה שאת חושבת שזה התפספס? ברוכה הבאה אלינו. בברכת שהות קצרה :)

27/02/2016 | 15:53 | מאת: טניה

הבדיקה אחרונה עשיתי ביום שישי . הייה כבר 16 יום מתחילת מחזור שפרוגסטרון התחיל לעלות וE2 התחיל לרדת גם נוזל בדוגלס בערב שישי הזרקתי אוביטרל ב23-00. והזרעה ביום ראשון . בקיצור ביצתי עוד לפני שעשיתי זריקה אוביטרל ב 100 אחוז כי בערב כמה שעות לפני זריקה הרגשתי כאבי בטן מטורף עד יום למחרת כתוב הכול בהודעה .

06/02/2016 | 12:08 | מאת: אני

הי אני מחזור שני של טיפול איקקלומין יום 12 למחזור ביצעתי אולטראסאונד והראה - צד אחד 2 זקיקים (16.5,17) וצד שני זקיק 13 רירית 7.7 ממ בבדיקת דם אסטרדיול 650 ופרוגסטרון 2&gt; שאלה: מתי צפוי ביוץ? יתכן לפני יום ראשון בבוקר? מתי מומלץ להזריק אוביטרל? מתי לקיים יחסים חוששת לפספס את הביוץ תודה מראש

22/02/2016 | 09:06 | מאת: מטופל"שית

ממה שאני יודעת יש לך עוד כמה ימים... הזקיקים עדין קטנים מידי. האם את מקבלת עוד תמיכה?

31/01/2016 | 23:09 | מאת: יאסר

עברנו הפריה חוץ גופית (טיפול ארוך) עם תמיכה אחרי ההחזרה אבוטריל בעמיים בשבוע חצי זריקה כל פעם . לאחר 14 ימים עשינו בדיקת דם גילוי הריון ויצא תוצאת בטא 15 אחרי קבלת הזריקה כ 4 ימים . ביקשו ממני לחזור על הבדיקה אחרי יומיים על מנת לאמת את ההריון האם אני בהריון או לא

22/02/2016 | 09:04 | מאת: מטופל"שית

שהתחיל מבטא מאד נמוכה. יחד עם זאת הסיכויים די נמוכים. האם חזרת על הבדיקה? ישנה עליה?

היי אני 7 ימים על גונל וכעת יומיים על מונופור , מתי נהוג לבצע שאיבה בפרוטוקול קצר?

31/01/2016 | 15:42 | מאת: מטופל"שית

בהתאם לרמת הגירוי שהגוף מקבל ולתגובה שלו. בד"כ פרוטוקול קצר מתנהל כמו מחזור ביוץ רגיל כך שבין היום ה-12-14 מתבצע הביוץ ואז שאיבה. בשורות טובות

17/01/2016 | 21:20 | מאת: דנה

הי בנות, מוסרת 7 אמפולות של מנוגון 1 מזרק אורגלוטרן 4 מזרקים של דקפפטיל (שמורים בקירור) מאזור המרכז. בשורות טובות לכולן

31/01/2016 | 15:41 | מאת: מטופל"שית

04/01/2016 | 09:47 | מאת: קרני

סוף סוף אחרי 4 שנים מהפלה שעברתי אני שוב בהריון . אני משתפת אותכן כי עברתי 4 שנים של סבל בivf וכולם כל הזמן אמרו לי שאני לא נקטת בגלל הגיל . ופני חצי שנה גילו שחצוצרה אחת מכילה נוזל ומעבירה לרחם עברתי קריתת חצוצרה וivfראשון אחרי נקלטתי להריון . אני מספרת לכן כדי שתבקשו בדיקות אם זה לא מצליח יכלו לחסוך ממבני את הסבל שעברתי כי ראו את זה בצילום רחם לפני 3 שנים . אף אחד לא התייחס . בהצלחה לכולם . חברה שלי עשתה מדיטציה וזה עזר לה להיכנס להריון (אומנם בתרומה ) אבל אני בהמלצתה עשיתי גם וממליצה מאוד . יוסי קדמי תסתכלו ביוטיטב

04/01/2016 | 20:23 | מאת: מטופל"שית

מאחלת לך הריון קל ומשעמם. ובשורות טובות בע"ה בעוד 9 חודשים לידה קלה

29/12/2015 | 16:38 | מאת: מירב

רציתי להבטיח לעצמי שבמקרה וארצה תינוק תהיה לי האופציה , בת 39 הבדיקות דם ואולטראסאונד תקינים מה ההליך הבא? עם מי לדבר מה לעשות? האפ הקןפה משתתפת? מה העלות וכו..?

04/01/2016 | 20:32 | מאת: מטופל"שית

היי, אז קודם כל - בהצלחה! צריך לעשות בדיקת דם ולבדוק את הרזרבה השחלתית שלך כדי להבין במה מדובר. מעבר לכך את צריכה להבין אם את מקפיאה ביציות או מקפיאה עוברים (עם תרומת זרע) אולי חצי חצי ... לחברה שלי שהתחילה את התהליך הרופא אמר אחרי הגירוי ההורמונאלי הראשון שזה 'או עכשיו' או 'לעולם לא' והיא עשתה את ההחלטה שלה לנסות להיקלט להריון כבר עכשיו. לגבי החזרים מהקופה - לכל קופה יש בטח את ההחזרים שלה. מחכים לעדכונים

28/12/2015 | 21:28 | מאת: חוזרת

אני ותיקה מאדדד... ברוך השם כבר יש לי שניים (שניהם מIVF) אני אוהבת את הפורום הזה שנתן לי המווון כוחות ומצב רוח ו"בית חם" בימים הקשים ההם (והיו הרבה) לפני שאני מתחילה לברר ולחפור אשמח לעזרה האם מישהי יודעת- אחרי 2 ילדים מטיפולים דרך קופת חולים האם מגיע לי עוד? תודה ובהצלחה לכולן

04/01/2016 | 20:38 | מאת: מטופל"שית

היי מאמי, גם אני בדיוק בשלב הבירורים. אני בקופת חולים כללית ... והשבוע הייתי אצל הרופא. עוד אין לי תובנות. מבטיחה לעדכן ברגע שיש...עדכני אותי גם :)

05/01/2016 | 13:12 | מאת: חוזרת

אעדכן אותך אם אגלה משהו בהצלחה רבה לנו!!!

26/12/2015 | 13:41 | מאת: ענת ח

שלום רב. טיפול ivf. שאיבה 19.11.15 החזרת בלצטוטיסט ב 24.11.15. לפני 10 ימים היו לי כאבי בטן חזקים. הרופא ראה באולטרסאונד שק הריון בלבד של 3 מ"מ ואמר שזה שבוע 5 פלוס 2 ביום שלישי 22.12.15 הייתי בבדיקה לפי התאריך שנקבע לי. ובאולטרסאונד ראו שק הריון ושק חלמון. ללא עובר ודופק. הרופא ביקש שנחזור ביום שני הקרוב לבדיקה נוספת. הרופא לא אמר שום דבר מיוחד חוץ מזה שהוא טוען שזה כנראה עדיין מוקדם וכרגע הכל בסדר. השאלה שלי - האם יש סיכוי להריון תקין? האם העובדה שבבדיקה הראשונה בשבוע 5 לא ראו שק חלמון ועכשיו כן רואים זה יכול לעודד? אודה לתשובתכם.

04/01/2016 | 20:41 | מאת: מטופל"שית

קודם כל מזל טוב. את בשלב ממש מוקדם ולא ניתן להסיק מזה כרגע עוד שום דבר. תני לזה עוד שבוע - אל תספידי את ההריון עדין. אני יכולה להגיד לך שבאחת הפעמים גם אצלי לא ראו שק וחשדו שיש לי הריו מחוץ לרחם - בסוף הסתבר שזה היה ממש מוקדם ובכלל הייתי בהריון עם שלישיה :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 294