שאיבת ביצית במחזור טבעי.. ללא הרדמה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/06/2011 | 20:55 | מאת: לימור

הי, אני ניגשת ביום ראשון הקרוב לשאיבה. הפעם אני במחזור טבעי, ללא הורמונים להגברת ייצור זקיקים. יש לי אפשרות לעשות את השאיבה ללא הרדמה ואני מעדיפה את זה, אחרי ההרדמה הקודמת שהיתה לי קצת טראומטית ובכלל.. לקח לי מלא זמן התאוששות. האם יש פה מישהי שעשתה את זה ויכולה לספר ... שזה קל ופשוט למשל.. :) תודה.

24/06/2011 | 21:40 | מאת: רעות

היי לימור, קודם כל שיהיה בהצלחה. אמנם אני עשיתי שאיבה בהרדמה מלאה (ולא היה נורא בכלל), אז אינני יודעת לענות, אך מה שתחליטי שיעבור בקלות ובמהירות. סופ"ש טוב

24/06/2011 | 21:54 | מאת: לימור

כן,גם אצלי ההרדמה הראשונה עברה בסדר גמור. בפעם השניה זה היה שונה. היה איזה רגע מלחיץ לפני שנרדמתי שפתאום הרגשתי ממש רע מהחומר באזור בית החזה... אמרתי שמשהו לא בסדר ואף אחד כמו לא שמע אותי.. זה היה ממש כמו סרט רע.. רגעים ספורים אבל מלחיצים כאלו, ישר אחר כך כבר נרדמתי. ואחר כך לקח לי המון זמן להתאושש, הרבה יותר מפעם קודמת... טוב, יהיה בסדר. תודה!!!

25/06/2011 | 10:57 | מאת: נועה

אני עשיתי שאיבת ביצית טבעית ללא הרדמה. היה קליל ביותר, ממש ממש לא שווה את הנרקוטים של ההרדמה. מרגישים דקירונת קטנה וזהו זה. רציתי לקפוץ מהמיטה והם תפשו אותי ואמרו - גברת - רגע רגע... :-) אז מה אם לא עשית הרדמה :-) אני מאד ממליצה בלי הרדמה. והעיקר - בהצלחההההההההההה!!!!!!!!!!

25/06/2011 | 11:56 | מאת: לימור

תודה רבה נועה. זה מחזק ומעודד לשמוע!!! :) אני עדיין לא יודעת אם להיות בצום לכל מקרה שהוא... כי הרופא יעשה אולטרסאונד לפני השאיבה ואולי ירצה לשאוב יותר מביצית אחת, כי שואבים הכל, גם קטנות אם אפשר, בשביל כל סיכוי שהוא שתופרה.. ואם יצטרכו לדקור בשני הצדדים אז גם לעשות בלי הרדמה..? השאיבה זה ב-8 בבוקר אז בעיקרון לא נורא אם לא אוכל בכל מקרה עד אז, ואז אם אחליט סופית שם לעשות בלי הרדמה אז אשתה לפני כן.. אני פשוט חושבת עם עצמי ואיתך ביחד.. :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה