תופעות לוואי של ההורמונים ??

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/08/2010 | 21:13 | מאת: קומפקטית

היי לכולן, כמעט במשך כל הטיפול הראשון שלי עם הורמונים הרגשתי לא טוב. הייתי חיוורת, לשון לבנה, מתעייפת בקלות, ובעיקר אחרי ההחזרה כשהתחלתי לקחת אנדומטרין הייתי ממש מחוסלת, עם סחרחורות, בחילות, בטן נפוחה ומאוד מאוד עייפה. רציתי לשאול אתכן - גם לכן היו כאלה תופעות? זה נשמע לכן חריג?

08/08/2010 | 21:22 | מאת: מאיה

אני יכולה להגיד לך שאצלי מאז שהתחלתי את כל הטיפולים תפחתי כמו בצק ובמיוחד ב- ivf. בטיפול האחרון הייתי ממש חיוורת והיו לי מידי פעם גם בחילות אבל יותר מהכל הייתי מאוד עייפה וחסרת אנרגיות, ההורמונים פשוט עושים את שלהם!!!!

08/08/2010 | 21:48 | מאת: נועה

ההורמונים המנוולים האלה! תוסיפי לזה גם את השאיבה שהיא מנפחת הבטן העיקרית, ועוד הפורגסטרון (אנדומטרין) = קדחת יותר גרועה משחת! זה לא רק לא חריג, אלא מעצבן עד כמה שזה נפוץ! בתור אחת שעברה את כל זה, לא קיטרת לנו אפילו פעם אחת!?! מותר לך לשפוך קיטורי זעם יקירתי על התקופות המגעילות האלו! בתקווה שהפעם הבאה תהיה האחרונה המוחלטת, לילה טוב ותתנקי לך משאריות הזבל!

08/08/2010 | 22:13 | מאת: קומפקטית

לא קיטרתי כי למען האמת בקושי ישבתי ליד המחשב..... הייתי מרוחה על הספה רוב הזמן..... באמת חשוב לי לדעת שהתשישות והעור החיוור וכל זה יכול לנבוע מההורמונים באמת ? יש לי קצת נטיה לחרדה לפעמים ואני מפחדת שאולי הגוף שלי הגיב במוגזמות?

09/08/2010 | 05:05 | מאת: לי האחת והיחידה

להורמונים יש הרבה תופעות לוואי לצערינו. אבל המזל שאחרי הטיפול הכל עובר בהדרגה. בדרך כלל בפעם הראשונה עם ההורמונים מרגישים נורא יותר עד שהגוף מתרגל לזבל הזה. נקווה שלא תזדקקי להם עוד הרבה זמן. יום טוב ממוש!!!

09/08/2010 | 10:04 | מאת: מוקה

מאמי אני איתך כל מה שאת אומרת נכון כי זה בדיוק מה שאני עוברת כרגע עם כל ההורמונים אני כבר לא יכולה יותר אני שרועה בספה ובחילות ואין לי כוח לכלוםםםםםםםם אז כך שאת לא מגזימה כל אחת לגופה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה