הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

האם מסוכן להפסיק אנדומטרין לפחות מ24 שעות?

דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • האם מסוכן להפסיק אנדומטרין לפחות מ24 שעות?
    מחבר: ממתינה:)
    תאריך: 30/06/2010
    שעה: 17:26
    היי התחלתי טיפול IVF לאחר הזרעות שכשלו -אני אמורה לקחת תמיכה של נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום+זריקת גסטון (הגסטון גרם לי לכתמים בפנים ובעורף באסה..) ובהוראת רופא הפסקתי עם הגסטון עברתי לאנדומטרין 3 פעמים במקום פעמיים ביום)הבעייה שאתמול היה לי נר רק לבוקר ולא טרחתי לקנות כי הייתי בטוחה שכבר לא נקלטתי כי בדקתי במקלון שייצא שלילי.. מה שאסור עד שלא רואים בטא שליליח.. ואני מקווה שלא הרסתי לעצמי כי קניתי היום בבוקר והמשכתי עם התמיכה של הנרות על כל מקרה מה דעתכן? האם נורא יום אחד לאחר שבועיים רצופים של תמיכה להפסיק ואחרי יום להמשיך?? מקווה שהסברתי ברור...:) תודה
    הוסף תגובה
    • היי ממתינה
      מחבר: קרן
      תאריך: 30/06/2010
      שעה: 18:01
      דיברת עם הרופא שלך? אני למשל שלקחתי 3 ביום עשה לי כאבי ראש והחלטתי על דעת עצמי לשים 2 , אחרי יום שאלתי את הרופא שלי והוא אמר לי שלא נורא. זה המקרה שלי, לגבייך אני ממליצה , דברי עם הרופא שלך.
      הוסף תגובה
      • תודה:) ממתינה:)
        תודה:)
        מחבר: ממתינה:)
        תאריך: 30/06/2010
        שעה: 21:58
        תודה רבה.
        הוסף תגובה
    • היי ממתינה
      מחבר: מור
      תאריך: 01/07/2010
      שעה: 10:44
      תראי אני לא רוצה שתלחצי אבל נראה לי שהכי מומלץ שתדברי עם הרופא שלך ותגידי לו מה היה כדי שאם יש צורך הוא יגביר לך את התמיכה.

      מנסיוני, בהפרייה הראשונה היה יום אחד שהגעתי לעבודה (שנמצאת במרחק שעה מהבית) ונזכרתי ששחתי ליטול אנדו' בבוקר... אז התקשרתי לרופא שלי לשאול אם זה בסדר שאקח רק בערב והוא אמר שהוא מעדיף לפקסס לי מרשם נוסף שאקנה ואקח.

      בנוסף בהפרייה השנייה, פיספסתי בוקר אחד ולקחתי רק בערב (נזכרתי מאוחר מידי) וכמה ימים אח"כ התחילו דימומים. היתה בטא חיובית בפעם הזו אך נמוכה מידי שלבסוף התאפסה.
      אני לא יודעת אם זה בגלל שפיספסתי או לא. אלו סתם סרטים שלי...
      אני מניחה שעם תמיכה נוספת יהיה בסדר.
      בהצלחה!!!
      הוסף תגובה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום פוריות חברתי - תמיכה

עבור לפורום >>