שיווי משקל וחרדה- בכתביו של פלדנקרייז

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

15/04/2014 | 10:02 | מאת: רוני

שלום רב, אני זוכרת שבאחד מספריו של פלדנקרייז שקראתי בעבר הוא כותב על הקשר אצל תינוקות בין אובדן שיווי משקל ונפילה לבין חרדה, אך בחיפושיי טרם איתרתי את הספר. האם תוכלו לכוון אותי? תודה

נחפש ונחזור עם תשובה, בקרוב. תודה אילה

30/04/2014 | 03:51 | מאת: אלי גיא

נסי את גוף והתנהגות בוגרת, פרק 10, תבנית הגוף של החרדה, בעמוד הרביעי או החמישי של הפרק, מהפסקה המתחילה במילים Thus, the reaction that the adult inteprets as fear of falling is inherited

:)

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות