דלקת בנרתיק - אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

16/08/2016 | 18:35 | מאת: זיוה

שאלה על דלקת בנרתיק- אחרי כמה ימים של כאב עמום בפות, והיום כאבי בטן תחתונה, נבדקתי אצל רופאת נשים שאבחנה דלקת בנרתיק. היא נתנה לי לטיפול זידובל ג'ל לשימוש פנימי וטבעקוטן לשימוש חיצוני ואמרה לי להימנע מקיום יחסים בריכה וים.. תכננו למחר פעילות הכוללת מים - האם ישנו הכרח להימנע? בנוסף - בעבר סבלתי מ PID (דלקת ברחם) חוזרות ואני רועדת מפחד - האם זה סימן לבאות? אשמח למענה

זיוה שלום, אין קשר בין PID ודלקת נרתיקית. ההמלצה להמנע מטבילה בים/בריכה היא הגיונית בשני הכיוונים - גם כדי לא להדבק ממי הים המזוהמים (ככה מסרו בחדשות) וגם כדי לא לתרום את אוצרותייך לאחרות. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם