איך מבררים סיבה לרירית רחם עבה ?

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/07/2016 | 07:53 | מאת: יעל

שלום רב. אני בת 44 עם מחזור סדיר. בבדיקה שגרתית אובחנה רירית רחם עבה (17 מ"מ). הבדיקה נערכה סמוך לביוץ. רופאת הנשים שלי בחופשת מחלה, נבדקתי אצל רופא מחליף. לא ברור לי מה המשך הברור הנדרש? תודה רבה

שלום יעל, רירית רחם נכון לבדוק מיידית לאחר הוסת. אם עדיין תהיה עבה ניתן לקחת דגימה באמצעות צינורית דקה הנקראת פיפל. בהמשך, לפי הצורך ניתן לבצע הסתכלות ישירה הנקראת היסטרוסקופיה. נשמח לעמוד לשירותך באיה מדיקל 0775717230/220 רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם