האם יתבצע הריון לאחר כריתת רחם וחצוצרות

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

22/11/2015 | 08:47 | מאת: שי - לי

שלום הוצאתי את הרחם וחצוצרות לפני שנה אך יש לי ביוץ הבנתי מהרופא ולא הוצאו השחלות בכדי שהגוף לא יזדקן ויהיו תופעות גיל המעבר, האם יכול להיות הריון מחוץ לרחם? כי אין רחם אך בתוך השחלות ? אולי שאלה טיפשית מצידי אך אני מרגישה ככה כואב החזה כל הגוף כואב יש לי צרבות כמו בהריון מרגישה לא טוב אנא ענה לי אני לא מרגישה טוב מרגישה כמו בהריון.

שלום לך, נכון שהשארת השחלות מאפשרת ביוץ, אבל הריון מצריך גם תא זרע שמפרה את הביצית. במקרה שלך מפגש כזה אינו אפשרי ולכן החשש מהריון חסר כל בסיס. מקווה שעהיתי על השאלה.

מנהלי פורום האשה והרחם