v v nvncvv

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

03/08/2015 | 19:27 | מאת: עמית

הודיעולי לפני שנים שצריך להוריד לי את הרחם לאחר קצת שאלות ראיתי שכול אישה שניה מציעים לה להוריד את הרחם, הבנתי שיש כנראה ביזניזס שמסתתר מאחורי זה ולא הסכמתי

הי, ראשית מקצוע הרפואה הוא ככל מקצוע אחר והעוסקים בו ראויים להתפרנס בכבוד. עם זאת, ראוי שרופא יפעיל שיקול דעת בכל מקרה לגופו ולהציע את הטיפול המתאים לתפיסתו תוך כדי הקשבה לצרכים המיוחדים של כל מטופלת. אני אישית נגד כריתת רחם כאשר קיימות אלטרנטיביות שמרניות יותר. אני מזמין אותך לגגל את שמי יחד עם כריתת רחם ולראות את משנתי הסדורה בעניין. שנהייה בריאים.

מנהלי פורום האשה והרחם