כריתת רחם

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

26/04/2015 | 21:12 | מאת: מליה

דר דב שלום אני בת 57 ללא מחזור כבר 3 שנים עקב דימום קל ביותר לעיתים רחוקות שקורה לי הופני לביצוע הסטרוסקופיה בחנתית נמצא כי קיימת מיומה ההממלאה את כל חלל הרחם עד לדפנות הרופא המליץ להוציאה בפעמיים עקב גודלה בלפרסקופיה לחילופין להוציא את הרחם והשחלות כי הרחם כבר מיותר ורק עלולו לעשות צרות בעתיד לדברין וזאת בשיטה בטנית איך בכלל ניתן לדעת אם מקור הדימום בכלל קשור למיומה? הוא רק ציין שבבדיקה ראה המון כלי דם שלא אמורים להיות בגילי למה הכוונה ומה תגובתך הנושא תודה רבה מראש

מליה שלום, ראשית - גילוי נאות: אני מתנגד נחרץ לביצוע כריתת רחם כאשר ניתן ליישם אלטרנטיבות שמרניות יותר. קיימות אופציות רבות ואני מפנה אותך לחפש באינטרנט כתבות שלי ועלי בנושא כריתת רחם. באיה מדיקל פועלים מספר רופאים בעלי מיומנויות בכל האופציות הניתוחיות והלא-ניתוחיות ונסיוננו רחב. ספציפית לגבי השרירן וכלי הדם - קשה לי להתייחס כי חסרים לי נתונים רבים שיאפשרו לי באופן מושכל לתת תשובה ראויה. אם את מעונינת לשוחח על כך בפירוט אשמח באם תקבעי יעוץ באיה מדיקל 0775717230. רפואה שלמה.

27/04/2015 | 15:58 | מאת: מליה

במידה ואני קובעת ייעוץ האם ניתן לבצע הסטרוסקופיה אבחנתית בו בזמן על מנת שהייעוץ יהיה מדוייק וענייני יותר?

מנהלי פורום האשה והרחם