היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

18/12/2014 | 11:37 | מאת: מיה

שלום רב, הפנו אותי לביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית בעקבות המצאות מיומה הדוחקת את חלל הרחם. האם הסיבה היחידה לביצוע הבדיקה עד יום הביוץ היא שמא ישתרש הריון שיפגע ויפול בעקבות ביצוע הבדיקה? או שיש סיבות נוספות למועד הבדיקה המוגבל הנ"ל? תודה רבה.

מיה שלום, יש מספר טעמים לתזמון הבדיקה: 1. מה שכתבת 2. רירית הרחם יחסית דקה ולא מסווה את מידת התבלטות השרירן לחלל הרחם. 3. אם הכל תקין ניתן עדיין לנסות להרות בחודש בו מבוצעת הבדיקה (אין כל מניעה). מקווה שעזרתי.

מנהלי פורום האשה והרחם