גרידה אבחנתית

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

29/07/2014 | 09:48 | מאת: ריטה

אני בת 50 בגיל המעבר הפסיק לגמרי הווסת. בעבר הלא רחוק אמת גיל מעבר בבדיקות דם.ונבדק פאפ שיצא תקין. לפני שבוע דיממתי ללא הסבר עברתי גרידה.והממצאים נשלחו לבדיקה. מה המינוח רחם קידמי מוגדל .צוואר חלק.ורירית רחם מעובה 14 מ"מ. אשמח לעידוד קצת לחוצה.

ריטה שלום, רחם קדמי מוגדל - אין בשה משהו מדאיג רירית רחם מעובה - זו קרוב לודאי הסיבה לדימום ואני מניח שהיא נשלחה לבדיקה. יש סיבות רבות להתעבות הרירית החל מחוסר איזון הורמונלי ועד לשינויים ממאירים. כדאי להמתין לתשובה. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם