אפידורל לאחר ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/11/2003 | 15:04 | מאת: חן

צהריים טובים לפני כ-4 שנים עברתי ניתוח לפריצת דיסק בחוליות L4+L5. יש לציין כי הניתוח עבר בהצלחה , וכי היום אין לי כאבי גב. אני נמצאת היום בהריוני הראשון . רציתי לדעת האם יש סיכון גבוה יותר בקבלת זריקת אפידורל,בגלל הניתוח? האם אני צריכה לציין בפני הרופא בחדר לידה, כי עברתי ניתוח? התייעצתי עם הרופא המנתח שלי (פרופסור שקד), והוא אמר שאין בעייה מיוחדת , דווקא בגלל שעברתי ניתוח. רציתי להיות שקטה. אודה לתשובתך

20/11/2003 | 13:37 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום חן. מזל טוב . אין בעיה לקבלת הזריקה לאחר ניתוח דיסק . אבל עלייך כן להודיע זאת בחדר לידה.

מנהל פורום כירורגיה