כירורג או פרוקטולוג?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

07/01/2003 | 23:11 | מאת: ברק

כאשר סובלים מפיסורה (חשד) , צריך ללכת לרופא כירורג או רופא פרוקטולוג? כמו כן , הלכתי לרופא כירורג על פי רשימה של קופת חולים, והיה רשום לו על הדלת "רופא כירורג בית החזה" השאלה שלי, האם הוא מטפל גם במקרי פיסורה? ששאלתי אותו בעדינות או חייך... ולא ענה, מה דעתך?

10/01/2003 | 14:56 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום ברק הכוונה בכירורג - היא - מומחה בכירורגיה כללית .

10/01/2003 | 15:28 | מאת: ברק

אוקיי השאלה שלי היא כזאת האם יש לפנות לכירורג כללי או לפרוקטלוג? במקרה שלי, פניתי באקראי לכירורג בית החזה האם עלי לבקש לעבור לכירורג עם התמחות אחרת או שאפילו אם יש לו התמחות של בית חזה , הוא מיקצועי בטיפולים אחרים

מנהל פורום כירורגיה