ניתוח בלוטת המגן - המשך

דיון מתוך פורום  כירורגיה

20/07/2002 | 12:01 | מאת: רחל ד.

ד"ר שבת שלום, תודה רבה תשובתך. ד"ר בהמשך לשאלתי לגבי שתי השיטות אנדוסקופיים ו/או לפרוסקופיה (שלמעשה הן שיטה אחת), והשיטה השניה היא חתך לרוחב הצוואר. ד"ר, כמומחה לכירורגיה, על איזה שיטה היית ממליץ עפ"י נסיונך בחדר ניתוחים למרות הסיכונים והסיכויים של שתי השיטות ועפ"י המחקרים וסקרים שנעשו בנושא זה. מה עלי לבקש מהמנתח שלי לפני ביצוע הניתוח, אנא תן לי טיפים, אני מאד חוששת מהניתוח. אודה לתשובתך המפורטת תודה מראש, רחל ד.

21/07/2002 | 17:25 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

שלום רחל באם הגוש גדול הייתי ממליץ על השיטה הפתוחהתוכלי לבקש מהמנתח שבגמר הניתוח יתפר את העור בשיטה התוך עורית כך הצלקת תהייה עדינה.

21/07/2002 | 18:04 | מאת: מ.ד.

ד"ר שלום תודה תודה ושוב תודה על תשובתך. מ.ד.

מנהל פורום כירורגיה