כאבים בקרסוליים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/09/2001 | 19:50 | מאת: היל

לא בטוח שהנושא בדיוק בתחום שלך , אבל אולי תוכל לעזור כאבים מתמשכים בקרסוליים , מזה זמן רב. כל בדיקות הדם תקינות , כולל בדיקות ראומטיות , יש אבחנה של דלקת כרונית בגידים פרוניאלים , הכאבים קיימים גם מסביב לכל הכוונים של העצם "הבולטת " בקרסול ולאחרונה יש גם נפיחות בצד הפנימי של העצם . כמו כן מתלווה לכאבים תחושת שריפה לכל אורך הרגליים . טיפול של וויקס לתקופה של למעלה משבועיים רצוף לא עוזר . יכול להיות שאין פתרון וצריך להמשיך לסבול ? רופא מאיזה תחום התמחות יכול לשמש כ"אבא" רפואי לנושא ? הייתי כבר אצל אורטופד ונוירולוג וכמובן רופא משפחה ואין מושיע ואין שיפור .

27/09/2001 | 20:49 | מאת: אהרוני

היל לא צריך לסבול טיפול בעזרת ביומגנטים חד קוטביים יעזור לך מאוד לרפא את הנגע הזהר מקרסוליות מגנטיות הן עוזורות למשווקים הטיפול פשוט ועוזר שנה טובה אהרוני

28/09/2001 | 17:35 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום היל, יתכן כי הבעיה היא במחלת פרקים כלשהיא. נסי שוב להתיעץ עם אורטופד ואח"כ עם רופא פנימי המומחה לפרקים - ראומטולוג. דר' ויזר

15/10/2001 | 08:58 | מאת: Tomi

במרפאת מומחים של קופת חולים לאומית עובד רופא שתחום ההתמחות שלו הינו קרסול וכף רגל קוראים לרופא דר" לוגר אלחנן והוא רופא מצויין בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה