יובש סיסטמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/09/2016 | 12:30 | מאת: יוסי

שלום ממה יכול לנבוע יובש סיסטמי פנימי שמתבטא בעור !? ולאיזה תחום זה שייך שכול הבדיקות הרחבות ביותר תקינות והרופא כבר לא יודע מה לעשות איתי ממש בדיקות רחבות יש אולי בדיקה שאתה יכול לכון אותי?בנוסף יש הרבה בחילות ואני בתת תזונה ארוחה ליום תודה

17/09/2016 | 17:30 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יוסי יש תסמוהת של יובש בריריות . פנה אל רופא המשפחה .

18/09/2016 | 00:53 | מאת: המשך

תודה לא הבנתי מה זה יובש בריריות!? זה משהו שעובר? איפה זה בדיוק נמצא ועם קיים טיפול אתה מתכון לתסמנות סיגרון? זה נבדק והרופא משפחה אמר שזה לא קיים אצלי וזה גם מרכיב גנתי תודה

מנהל פורום כירורגיה