חוות דעת לגבי פענוח של CT בטן-אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/09/2016 | 18:34 | מאת: יפית

ד"ר שלום, קיבלתי פיענוח של בדיקת CT בטן אגן. הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של "הרחבה משמעותית של לולאות מעי דק דיפוזית בבטן, איזורי הרחבה והיצרות לסירוגין אולם רושם כי קיים איזור מעבר אמיתית בבטן ימנית תחתונה/אגן עם לולאות מעי דק בתמט עד לאילאוסטומיה בבטן ימנית תחתונה." בתודה מראש על המענה, יפית

08/09/2016 | 08:54 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יפית בדיקות הרנטגן הן חלק ממערך בדיקות ורצוי לא להתייחס לבדיקה אחת בלבד . בנושא הבדיקה הספציפית יתכן ומדובר בחסימת מעי

מנהל פורום כירורגיה