עברתי ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/08/2016 | 18:41 | מאת: אנונימי

אני חיילת בת 20 סבלתי זמן רב מפיסורה אנאלית אחורית כרונית ועברתי ניתוח פיסורה בשבוע השעבר . מאז בחור שנוצר עקב הניתוח (לא פי הטבעת ) נוצרה לי ממש מוגלה ויש לי כאבים . יצרתי קשר עם הרופא טלפונית הוא אמר שזה הפרשות ולשתוף עם מים וסבון וזה יעבור . הסברתי לו שזה לא בצורת הפרשה אלא מין בועה קטנה עם מוגלה ממש בפתח של החור והוא עדיין התעקש שזה יעבור עם שטיפה של מים וסבון. בנוסף הוא לא קבע לי ביקורת לאחר הניתוח כי הוא אמר שזה לא הכרחי . רציתי לדעת אם יש לי צורך ללכת לבדוק את המוגלה או שאין מה לדאוג כמו שהוא אומר .. ואם זה נכון שלא עושים ביקורת אחרי ניתוח של פיסורה ?

17/08/2016 | 19:46 | מאת: מזל

גם אני עברתי ניתוח פיסורה לפני שבועיים וכואב. הייתי בביקורת. אמרו תקין. אני לא מבינה למה כואב

18/08/2016 | 11:47 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך יש צורך בבדיקה

מנהל פורום כירורגיה