בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/08/2016 | 18:02 | מאת: שי

לפני כחצי שנה עשיתי אולטרסאונד, וגילו אצלי בקע פשעתי בגודל 0.8 ( יכול להיות שזה גדל מאז) והרופא המליץ לי לא לעבור ניתוח כל עוד זה לא מפריע לי, וכרגע אני כמעט ולא מרגיש אותו ביום יום , אלא אם אני עושה מאמץ פיזי גדול. עכשיו אני רוצה כבר המון זמן להירשם לחדר כושר ולהתאמן אבל חושש שהבקע יחמיר. והשיקול העיקרי שלי האם לעשות ניתוח או לא זה בעיקר בגלל הסיבה הזאת. זו סיבה מספיק מוצדקת כדי לעבור ניתוח? כי בכל ניתוח יש סיכון וזה קצת מפחיד. והאם באמת לאחר הניתוח (תקופת החלמה כמובן) אני אוכל להתאמן בחופשיות ולא אהיה מוגבל מאימונים מסוימים(קצת משקולות וכדומה)?

14/08/2016 | 08:49 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שי הבקע יגדל שפר את איכות החיים שלך וגש לניתוח . 3 חודשים לאחר מכן תתחיל אמונים

מנהל פורום כירורגיה