פילונידל סינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/08/2016 | 00:53 | מאת: בר

היי, אני מבקשת לשאול לגבי בני בן ה 20 שעבר לפני חצי שנה ניתוח שלישי של פילונידל סינוס ועכשיו יש סימנים של חזרה, הפרשות דמיות וכאבים, באחת הביקורות לאחר הניתוח נאמר לנו עי כירורג שנכנס במקרה לחדר שאם זה שוב יחזור כדאי לשקול שילוב של פלסטיקה, השתלה של תאים בריאים במקום הנגוע..אחרת זה יחזור שוב, מה דעתך על זה? תודה.

11/08/2016 | 10:21 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום בר גם ניתוח פלסטי לא יעזור באם הכריתה לא תהייה טובה יש צורך לעשות ניתוח אחד טוב עם כריתה של האזור הנגוע והארת האזור פתוח

11/08/2016 | 12:39 | מאת: בר

תודה על התשובה, האם העובדה שהוא עבר 3 ניתוחים 2 פתוחים והשלישי סגור מעידה על כך שהכריתה לא הייתה מלאה ולכן זה חוזר??

מנהל פורום כירורגיה