המשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/07/2016 | 16:00 | מאת: רועי

כמו קורהן או צליאק!? נעשה לי קולנוסקפיה וגסטרוסוקפיה וגם הליקובקטור וגם בדיקת דם לצליאק נעשו לי המון המון בדיקות ובסוף נאמר שיש מעי רגיז חשוב לציין שלאחרונה אני סובל מיובש רק מערכתי שסכרת גם נשללה מה עלי לומר לרופא עם יש בעיה ספיגה של מינרלים בנוסף אובחן אצלי ריפלוקוס קשה איזה מחלות חוץ מצליאק וקורהן חלילה יכולןת לגרום לספיגה לקויה? בעיקר היובש יש לציין לאחרונה b12 -240 חומצה פולית -7 ויטמין d 70 קיבלתי תחומצה פולית מהרופא אבל אינני נוטל בגלל החשש מגידולים האם זה מהווה בעיה בערך כזה תודה רבה

28/07/2016 | 09:09 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

רועי שלום . ברור שיש בעיה . רק צריך לתת לה שם ולהתאים לה טיפול . רמת הויטמינים נמוכה המעי "רגיז או אחר " יובש ועוד גמור את סדרת הבדיקות ואחר כך יהייה טיפול -קח את הויטמינים

28/07/2016 | 14:27 | מאת: רועי

עברתי סידרה של בדיקות כמו שאמרתי לך קולנוסקפיה גסטרוסקופיה הליקובקטור גם במואה ונשיפה ובדיקות דם לנוגדנים צליאק ועוד המון סכרת וכו מה עוד עלי לעבור האם זה מצריך מיון? האם לדעתך הבעיה היא אכן בבטן? אתה חושב שיש כזה דבר מעי רגיז הייתי אצל מומחה גם פרופסור מזמן שטען שהמעי רגיז יש לציין שיש הרבה גזים באיזור אפנציט וכול פעם חשש לגבי הויטמנים אני מפחד מהחומצה פולית בגלל שזה יכול לעשות גידולם חלילה ולמה היובש הפנימי הזה יש לי בעיה בספיגות נוזלים?גם רמות אלקטרוליטים היו תקינים אני לא חושב שעם אבוא לרופא ואגיד לו מה לעשות הוא פשוט לא יתן לי אתה אמרת שאתה חושש ממחלת מעי חוץ מקורהן וצליאק איזה עוד מחלות יש שיכולות לפגוע בכושר הספיגה!? משהו בנתיים לעכל על היובש תוכל להמליץ לי אולי ויטמין a? כפי שציארת זה נראה מצב קצת קשה ומפחיד ואני חושש מאוד ועייף מללכת לבדיקות ולרוץ עדיף להיות ממוקד עם תוכל למקד אותי מה להגיד לרופא אני אשמח יש לציין לפני שנה היה לי מעט נוזל גסטריט בטן ימין תחתונה וטופלתי באמקסיקולב875 ובאלטרסאנוד חוזר היה תקין מה עלי לעשות דר אני ממש מיואש היכן אתה מקבל באיזה איזורים? תודה רבה מעריך מרוד את התייחסותך

מנהל פורום כירורגיה