בקע לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/07/2016 | 05:54 | מאת: עדי

היי, אוטוטו חצי שנה לאחר ניתוח קיסרי התגלה אצלי בקע קטן סדר גודל 5 מילימטרים עם מרקם שומני או משהו בסגנון. על פי רוב מה שקראתי באינטרנט הדרך היחידה היא ניתוח. אני יודעת על לא מעט אנשים החיים עם בקע מסוג זה או אחר בשלום. מעוניינת בהריונות נוספים בעתיד. האם זו באמת חובה לנתח?.. אין שום סיכוי שהבקע יחלים בעצמו ויתאושש? לחוצה נורא וממש לא בעד ניתוחים נוספים משום סוג שהוא כמובן שאתייעץ עם כירורג..

24/07/2016 | 11:54 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום עדי אין טיפול אחר מלבד ניתוח מאידך אין דחיפות לנתח אפשר לחכות

מנהל פורום כירורגיה