בעיה מורכבת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/07/2016 | 00:45 | מאת: רועי

שלום רב בן 30 המצב הןא כזה ..ויותר מורכב עברתי אינספור בדיקות..הכול התחיל לפני כמה שנים בערך5 שפיתאום לילה אחד אחרי דקירות בצד ימין למטה אני מוצא עצמי בבית החולים עם חשש לאפנדציט אבל לא ומאז כול הזמן זה פשוט משחק איתי התחלתי סידרה ארוכה ומיאשת של בדיקות הכולל קולו.גסטרו אנדסקופ.בדיקות דם מורחבות מאוד.הליקובקטור בצואה שלילי גם תרביות קולנסקופיה שהיה תקין עם הכנה בינונית מימין פעמיים סיטי בטן וכול חשש לאפנדציט אולטרסאנוד וכול רופא גסטרו אומר משהו אחר אחד אומר מעי רגיז השני אבנים ..מטופל בנקסיום קבוע עקב צרבות מדי פעם והמון כאבי בטן סובל מריפלוקוס פעם אחרונה שהיה התקף קשה לפני כמעט שנה עברתי שוב בדיקת אולטרא הכול בבית החולים היה מעט נוזל בטן ימין תחתונה שאלתי תטכנאי והןא אמר שיש לי קצת גסטרו שלא הבנתי כלל מה זה..באותו היום נכנסתי לסיטי שיבדקו את הנוזל מממא בסיטי הוא כזה מעט נוזל באגן ובטן ימין תחתונה שנאמר לי שזהו אותו נוזל גודש קל באגנון כליה וספנדליזיס משהו כזה בגובה l5 על הדרך..זה משהו חדש שלא היה טופלתי באוגמנטין 875 שבוע ושוחררתי בדיקת אולטרסאנוד במרפאה יצא תקין הכול נקי מאז ניהיה לי סימפטומים נורא קשים כמו יובש פנימי רב מערכתי קוים בראיה ..אחרי בדיקה מעמיקה רופא עניים תקין נשלל סכרת..היה לי פעם אחת נפילת אשלגן שהגעתי למיון וכאבי בטן וקושי לאכול בגלל הכאב..לאחרונה סמתי לב דם בנייר בניגוב היה בכמויות עכשיות פחות בדיקה אונסקופ אצל פרוטלוק הראה טחורים פנימים מדממים ללא קשירה כרגע אולי בזמן מאוחר יותר אני אבוד עצות ממשיך לסבול עם " מעי רגיז" שזה לא כתוב ברפואה מה עלי לעשות אולי לפנות לרופא מומחה גסטרו..כירוג..פנימאי..? איזה בירור עלי לעשות עוד שימצא תבעיה רופא משפחה אמר שזה נראה כמו בעית ספיגה אבל בדיקת דם לצליאק וכדומה תקין..האם יכול להיות שהטחורים הפנימים גורמים לזה!? כול הזמן הבעיה היא במעי הדק זה הרגשה שלי כול בדיקה מראה שיש המון גזים באיזור מרגיש שהגזים האלה שלא יוצאים פשוט נותנים לי דקירות וכול דקירה זה כמו התקף חרדה מפריע ממש לישון מצב מאוד קשה ומורכב אשמח לדעה תשובה הכוונה מתנצל על אורך הודעה תודה

24/07/2016 | 13:17 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום רועי הסיפור מתאים לבעיה במערכת העיכול . בכדי להשלים את הברור רצויות בדיקות נוספות . האחת צילום עם "הגלולה" והשניה ביופסיות של המעי

24/07/2016 | 15:26 | מאת: רועי

לקחו לי ביופסיה מהקיבה בזמן גסטרוסקופיה הקולנוסקופיה היה תקין ולא היה צורך לקחת ביופסיה זה מה שנאמר לי יחסית צעיר לבדיקות שעברתי...ואני יכול לבוא ולבקש מהרופא את הדבר הזה!? שאתה אומר בביופסיות אתה חושד בסרטן!? ולמה הבדיקה עם הקפסולה מיועדת!?אני קצת חושש מי זה כי אני עם טחורים פנימים וקצת חושש שהיא לא תיצא מכיון שיש לי גם יציאות קשות עציריות ותמיד אומרים לי מעי רגיז כמו מה זה נראה לדעתך!? בסיטי אחרון היה מעט נוזל בטן ימין תחתונה שנעלם עם אוגמנטין תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה