הי בהמשך אז לממצא שמצאו בMRI וגם מה הטיפול?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/07/2016 | 00:08 | מאת: שי

מה זה אומר הממצא שיש בסטרנום ומסביב ? מה שאני רוצה לדעת אז איזה טיפול מתאים לכזה דבר אתה בתור אחד שמנוסה בתחום כירוגיה כן אולי נתקלת בכאלה או כזה מקרה. אני לא מבין היה לי שם שבר - סדק? או היו רואים את זה שנה אחרי גם? אך שוב יותר אני סקרן איך מטפלים בכזה דבר אני לא מסוגל יותר לסבול כאבים האלו. יש לי תור בסוף השבוע הזה למרפאת כאב לזריקה. לפני התור הזה אין לי איך להספיק לראות רופא כירוגיה. אם אני לא הולך לתור של הכאב הזה שעוד יומיים . אז התור הבא לשם רק ב2017. לכן אני חייב מהר לדעת האם ללכת למרפאת כאב וזה הטיפול המתאים? או חבל לי על הזמן והרעל שיכניסו לי שם? מחכה לתשובתך מה אומר על טיפול ועל הכלל תודה.

21/07/2016 | 12:13 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שי . כן - לך למרפאת כאב . מה יעשו לך אני לא יודע אבל להם יש האמצעים כו כן ביקורת אצל כיר חזה

מנהל פורום כירורגיה