מחפשת תשובה ישירה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/06/2016 | 12:50 | מאת: בת אל

היי... לפני שנה וחצי עברתי ניתוח קיבוע ושחזור בכף רגל לאחר שבר בקרסול ההסטוריה ארוכה יותר מידי אבל אחרי שנה וחצי של רופאים מכל סוג ותרופות שלא עשו כלום ואחרי טיפולים מאוד קשים הבעיה סוף סוף התגלתה...פגיעה ישירה במערכת העצבים ההקיפית שאלתי היא: מהי פגיעה ישירה במערכת העצבים ההקיפית?!והאם יש לזה טיפול לסיום הבעיה הנוראית והמכאיבה הזאת?! והאם יש קשר ישיר בין הפגיעה לבין אי תנועה באצבעות בכף הרגל...אשמח לקבל תשובה אני כבר מאבדת סבלנות ואמונה ברופאים והאמת שאני גם מאבדת תקווה להחלמה...

23/06/2016 | 11:12 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום בת אל צר לי אבל אין לי תשובה . פני בשאלתך לאורטופד כף רגל

מנהל פורום כירורגיה