הרניה טבורית לא כואבת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/06/2016 | 18:27 | מאת: ימית

שלום יש לי שאלה אני בת 35 בחורה בריאה ורזהמאוד לפני שנתיים גילו לי הרניה טבורית בגדול 0.5 ס"מ שאינה כואב ת ומציקה לי ואינה בולטת לעין, הבנתי מכירורג שזה לא יעלם עם השנים אלא רק יגדל אני בהתלבטות גדולה האם לנתח או לא? האם אפשר לחיות ככה ולא לנתח? והם בזמן שתהיה התפרצות זה יהפוך להיות כלוא במצב של סכנת חיים ולפעמים גם מקריי מוות , יש לציין שלא כואב לי בכלל מה היית מייעץ לי תודה

22/06/2016 | 12:10 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום ימית באם את מתכננת הריון - רצוי ניתוח לפני באם לא אפשר מעקב בלבד

מנהל פורום כירורגיה