הבעייה שום רופא לא מוכן לתת הפניה אני גם בגישה שלך

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/06/2016 | 23:31 | מאת: שלום

אני גם רוצה לדעת מה מקור הכאב סביר מאוד שכן יש לי שם בסטרנום שבר-סדק. ומיפוי לא מצאו והדבר לא מתאחה במיוחד שאני נוסע על קטנוע יום יום { אין לי כלי תחבורה כרגע אחר} אז כניראה זה בכלל מעמיס על המקום וגומר אותי לגמריי. הבעייה שום רופא לא מוכן לתת הפנייה לMri רופאת משפחה אומרת מספיק שכירוגיה ירשמו רק מומלץ mri והיא תביא לי את ההפנייה הבעייה לא מוכנים לתת לי מה לעשות? יש לי פעם שנייה כבר תור בסוף השבוע הזה לכירוגיה חזה בבית חולים . פעם קודמת שלח אותי למרפאת כאב ולא עזר. עכשיו אני שוב ישלם טופס 17 ויגש לבית חולים לכירוגיה חזה { צריך לציין שכירוגיה רגילים לא רוצים לתת הפנייה לMri פוחדים פחד מוות לא יודע למה. טוב ולכן רציתי לשאול אותך מה אני יכול לעשות בשביל שאני יקבל ממנו המלצה לMri או הפנייה זה לא כזה משנה. מה אני יכול להגיד לו? יש לי הוכחה שהייתי במרפאת כאב ויש לי את כל הדברים האלה . אני שוקל שאם לא יקבל הפנייה - המלצה ממנו בדרך יפה.אני יעבור לדרך של בלאגן ומשטרה ולא יצא מהחדר שם . זה לא נורמלי שנה של כאבים ולא מוכנים לתת mri. לא דיברתי על זה שיאשרו לי את זה שגם זה סיכוי של 50-50 אבל הפנייה בכלל לא מקבל. בקיצור איך אתה אומר כדאי לי לבקש מהם בבית חולים כירוגיה לב וחזה את הפנייה? למה אני כבר גמור מזה

08/06/2016 | 16:57 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

לום לך .תמסור להם את כל מה שכתבת לי . במידה ולא יפנו . בקש פגישה עם מנהל הסניף ורופא מחוזי

מנהל פורום כירורגיה