לאחר ניתוח pns

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/05/2016 | 21:51 | מאת: אחד העם

שלום רב לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח לכריתת pns. אני עדיין עם פצע פתוח ועדיין בשלבי החלמה ושבועיים האחרונים התחלתי להרגיש שוב כאבים ותחושה של צריבה של הישבן כשאני יושב (ממש הרגשה של אי נעימות לשבת ) (מציין כי לאחר הניתוח לא הרגשתי את תחושת הצריבה והכאב נעלם עד לפני שבועיים ) יכול להיות שמתפתח אצלי סינוס חדש ? ( מצייו שזה הניתוח השלישי שלי) ועוד שאלה קטנה יכול להיות לזה קשר לקח שהייתי קצת במאמץ פיזי בתקופה של השלושה שבועות האחרונים ? תודה מראש על העזרה

22/05/2016 | 08:08 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך קשה לענות בלי בדיקה . בכל אופן לעיתים האזור נסגר לאחר זמן ארוך יותר ואפילו 6 חודשים

מנהל פורום כירורגיה