מאמץ משמעותי של הבטן זמן מסוים לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/04/2016 | 21:16 | מאת: יעקב

שלום ד'ר לפני 10 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופי דו צדדי לבקע מיפשעתי בימים אלה עבדתי קצת בבית,סיידתי את תקרת המטבח, בשימוש ברולר, מחובר למוט, צביעה כזו היא לא נוחה כי צריך להרים את הרולר אל התקרה וללחוץ עליו כשהידיים מורמות, אני התחלתי להרגיש ששריריי הבטן מיתאמצים, ואז באיזור המיפשעה, הרגשתי מספר פעמים, דקירה, לא ממש חשבתי שהבטן תיתאמץ משמעותית אבל מסתבר שכן,וכן תוך כדי העבודה הרגשתי דקירה באחת המיפשעות מספר פעמים,המאמץ הזה שהושקע ,עשוי להביא לחזרת הבקע? או בעיה או נזק למקום הבקע? היות והרגשתי דקירה אני מניח שמשהו לא ממש היה כשורה, מה זה היה יכול להיות?בקיצור קיים סיכוי שנגרמה או תגרם בעיה בעקבות היתאמצות כזו? יעקב

28/04/2016 | 12:00 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יעקב 10 חודשים לארח ניתוח לא צריכה להיות כל בעיה . באם עדיין מיחושיפ פנה לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה