חוסר תחושה בברך לאחר חתך עמוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה

27/04/2016 | 14:50 | מאת: ויקי

שלום וברכה, ביום רביעי בשבוע שעבר - נתקעתי בסלע במהלך הליכה בנחל וכתוצאה מהחבלה - נחתכתי חתך עמוק מעט מתחת לברך שמאל - בצד הפנימי יותר. ניגשתי לט.ר.מ ושם תפרו את החתך בחמישה תפרים. לאחר שלושה ימים הורדתי את החבישה ואז גיליתי שלצד שמאל של החתך (בצד הלטרלי של ברך שמאל) יש לי אזור בקוטר של כשלושה סנטימטרים שהוא חסר תחושה לחלוטין: חוסר התחושה מתבטא בכך שאיני מרגישה את האזור במגע, גירוד וכדו'. אני מוטרדת מאד מהעניין שכן מפריע לי מאד שאיני מרגישה את האזור. אודה מאד אם תוכל לחוות את דעתך המקצועית ולהסביר לי אם תחושה זו היא לגיטימית או שמשמעותה היא שהעצב נפגע ושהמצב של חוסר התחושה הוא בלתי הפיך...

28/04/2016 | 12:40 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום ויקי קרוב לודאי שיש פגיעה בעצב באזור . - זה מסתדר לאחר מספר שבועות

מנהל פורום כירורגיה