אבצס בהמשך לפניה הקודמת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/04/2016 | 12:52 | מאת: אושרית

בהמשך לשאלתך לא קיבלתי שום טיפול אנטיביוטי לאחר ניתוח הניקוז. לפני הניתוח ניתן לי אנטיביוטיקה כטיפול ראשוני במידה ויעזור ללא התערבות כירורגית מה שלא צלח. האם הייתי חייבת לקבל אנטיביוטיקה? ומה לגבי הנפיחות ותחושת הגולה? האם זה תקין בהחלמה מניתוח כזה?

24/04/2016 | 09:46 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אשרית לעיתים אין ניקוז מלא של הדלקת ויש צורך במתן אנטיביוטיקה גם בכדורים . צריך אצלך לראות הם יש צלקת סביב אזור הניתוח . לגבי הנפיחות היא תרד לאחר מספר ימים

מנהל פורום כירורגיה