זריקה דפומדרול השפעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/04/2016 | 01:32 | מאת: שלום

היי לפני 8 חודשים החלקתי בפנייה מאופניים מאז ועד היום אני סובל מכאב חזק בחזה השמאלי ממש בחיבור איפה הסטרנום. סבלתי וסבלתי אחרי חצי שנה עשיתי מיפוי עצמות ומפתיע אבל לא מצאו לי כלום שום דבר. כל הכירוגיה שהייתי אצלהם שהסתכלו במיפוי אמרו אין לך כלום אין כלום . אבל אני המשכתי לסבול מכאבים חזקים . הם הפנו אותי למרפאת כאב. הלכתי אתמול למרפאת כאב בבית חולים הם הסתכלו ואמרו תשמע כניראה יש לך בעייה מאותה טראומה שם בעייה בשריר הם חושדים ואמרו תיראה יש 2 אפשריות או תנסה כדורים נוגדי דלקת { ניסיתי דרך אגב לפני אתופן 600 מ"ג לא עזר] או זריקה מקומית זריקה דפומדרול . אני כמובן התלהבתי מנושא הזריקה ואמרתי יאלה זריקה אם אני סובל 8 חודשים אין סיכוי שלבד זה יעבור לי בקיצור עשו לי את הזריקה הזאת 2 סי 60 מ"ג . וכרגע עבר יום וחצי מאותה זריקה ואני מרגיש בעיקר תכאב של הזריקה ועדיין מרגיש תכאב המוכר של ה8 חודשים שהיה לי. ועל כך 3 שאלות 1. מה זה בידיוק הזריקה הזאת שעשו לי? הבנתי מהם שזה אין בזה סיכונים אז הסכמתי. 2. תוך כמה זמן הגיוני שאסבול מכאבים בעקבות הזריקה הזאת? 3. תוך כמה זמן זה אמור להשפיע על הכאבים שאני סובל 8 חודשים הרי בגלל זה לקחתי את זה ובנתיים יום וחצי חלפו ואני לא מרגיש שינוי לכן מה זמן הפעולה של זה. תודה.

21/04/2016 | 11:07 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך הזריקה באם משפיעה אזי תוך מספר שעות . הכאב מהזריקה חולף לאחר כשעתיים . הזריקה עצמה - סטרואידים

מנהל פורום כירורגיה