ניתוח אבצס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/04/2016 | 00:42 | מאת: אושרית

שלום, לפני כשבועים וחצי עברתי ניתוח לניקוז אבצס קרוב בין פי הטבעת לאיבר המין בעקבות תפרים של וואקום בלידה שהזדהמו. כפי שהוסבר לי להמשך טיפול אני מקפידה על שטיפות תכופות עם מים וסבון ללא טיפול אחר, שאלתי היא כזו אני עדיין סובלת מכאבים ונפיחות במקום הפצע עוד פתוח וכשאני נוגעת בשטיפה יש תחושה של גולה נפוחה עדיין. האם זה תקין להחלמת אבצס? האם יש סיכוי חלילה שהאבצס לא נוקז כל כולו? ניגשתי היום לפרוקטולוג שלא מצא ממצא מיוחד אך אני עדיין סקפטית כי אותו רופא היה זה שלא אבחן שקיים אבצס. אשמח לתשובה בהקדם ואם אפשר לשפוך מעט אור על נושא ההחלמה של ניתוח כזה וכמה זמן לערך הוא אורך

21/04/2016 | 11:02 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אושרית ההחלמה היא כ 4- 6 שבועות .. אני מניח שקיבלת גם אנטיביוטיקה

21/04/2016 | 12:45 | מאת: אושרית

שלום דר בהמשך לתשובתך. לא קיבלתי אנטיביוטיקה רק לפני הניתוח כטיפול שלא צלח אבל לא לאחר הניקוז

מנהל פורום כירורגיה