שאלה על השלפוחית לאחר הכוויה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/02/2016 | 15:19 | מאת: נינה

שלום. אתמול בצהריים תוך כדי בישול נפל לי על הגב של כף הרגל סיר עם מרק רותח.יש לי שלפוחית גדולה למדי וההתרשמות היא שהיא עדיין גדלה אני שמה משחת סלבירול. כמעט אין כאב,רק בשוליים של השלפוחית.אין סימני דלקת מסביב לשלפוחית.בכל זאת בהמלצתו של רופא משפחה אני שמה בערב משחת סינטו. שאלה: -האם מקובל לפוצץ את השלפוחית (כמובן רק ע" רופא במיון או בקופת חולים )? -האם זה נורמלי שהשלפוחית גדלה למרות שעברה יממה וחצי אחרי האירוע? תודה. האם

14/02/2016 | 08:47 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום נינה . למרות שיש חשק לנקז השלפוחית - לא רצוי . השלפוחית גדלה ב3 הימים הראשונים

מנהל פורום כירורגיה