בדיקת U,s עבור גוש בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/02/2016 | 17:28 | מאת: דנה

דר' שלום ותודה רבה מראש, בתאריך יולי 2015 עשיתי ממוגרפיה ו - u,s ורק ב- u.s יצא ממצא שפיר. - : 2 BIRADS לא הודגם כל גוש סולידי או ציסטי בית שחי תקין. הגוש גדל הרבה מאד גם שאני שוכבת הוא זז למטה. בעמידה מרגישים אותו באמצע. בדקו אותי 2 רופאים לפני שבועיים ואמרו לי שיש גוש. אחד רצה שאעשה ביופסיה והשני אמר לי רק u.s והחלטתי לעשות בשלב זה רק u.s. לפני שבוע עשיתי u.s. בראשון לציון שהבחורה שעשתה לי את זה הבדיקה ערכה בדיוק דקה על כל שד שהיה מוזר לי וששאלתי אותה למה זה מהר כ"כ אמרה זה בסדר גמור. לעומת זאת לפני חצי שנה עשיתי באסותא יגאל אלון שערך כ- 25 ואז היה ממצא שפיר. התשובה הפעם אין גוש ואין ממצא שום דבר. כתוב : BIRADS 1. זה לא מוזר? כשנוגעים מרגישים גוש? הוא לא נעלם? מה לדעתך עלי לעשות. האם לבקש עוד פעם u.s. ולעשות בתל אביב. יכולה להיות כזאת טעות גדולה כי הגוש קיים. מחכה לתשובתך, המוןןן תודה, דנה.

11/02/2016 | 13:37 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דנה לא את כל הגושים אפשר לראות בהדמיה . חזרי אל הכירורג שבדק אותך לבדיקה והחלטה על המשך מעקב

מנהל פורום כירורגיה