חשד לבקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/10/2015 | 13:47 | מאת: רוני

הופניתי על ידי אורטופד לכירורג כדי לבדוק חשד לבקע מפשעתי אך הסימפטומים לא נראים לי מתאימים: מזה חצי שנה חש לסירוגין (בתדירות לא גבוהה- פעם בשבועיים-שלושה) כאב על תעלת המפשעה מימין שמופיע בצורה חדה לשניות אחדות ונעלם לאחר מכן. אלא שהכאב במנוחה בלבד (ישיבה/שכיבה). אין כאב בתנועה או בהתכופפות או בהרמת משא. האם בכל זאת הכאב יכול להתאים לאבחנת בקע מפשעתי?

14/10/2015 | 14:33 | מאת: רוני

עוד שתי הערות: 1. בבדיקה של רופא אורולוג לא נמצאה בעיה אורולגית (ביצעתי אולטרסאונד אשכים) 2. כאב מסוג דומה, שאף העיר אותי משינה, חשתי לאחרונה בעצמ כף הרגל , אך האורטופד שבדק אותי סבור שאין קשר בין הדברים

15/10/2015 | 09:34 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום רוני אכן מסכים איתך . לא מתאים . אבל כדאי לבדוק כמו כן רצוי בדיקת סונר רקמות רכות לאזור

מנהל פורום כירורגיה