ניתוח לפרוסקופי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/10/2015 | 20:41 | מאת: אנונימית

אני בת 17. ב20.9.15 עברתי ניתוח לפרוסקופי להוצאת ציסטה מזנטריאלית בבטן ובקע פנימי. כעת, 3 שבועות אחרי הניתוח, ישנם עדיין תפרים למרות שאלו תפרים נמסים.מה לעשות בקשר לזה? בנוסף, כשבוע לאחר הניתוח היה לי זיהום בחתך הטבורי שטופל אנטיביוטית ועכשיו לאחר שהזיהום חלף, שמתי לב לכך שבטבור נוצר מין גושון שלא היה שם לפני הניתוח. מה זה יכול להיות? ואיך לטפל בזה? אודה לתשובה!

15/10/2015 | 09:32 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך בנושא התפרים אל תדאגי הם ימסו ויפלו . גם הנפיחות בטבור תרג . בנתיים רחיצה רבה מים וסבון

מנהל פורום כירורגיה