התקף כאבים עזים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

08/10/2015 | 08:36 | מאת: א.א

שלום, לפני כשבועיים בזמן הטלת שתן ראשון של בוקר הופיעו אצלי כאבים עזים ביותר בחלק הכי תחתון בבטן מצד שמאל ובמקביל באותו אזור בגב, כאבים עזים עד כדי התעלפות! הכאבים עברו די במהרה. אך לאחרונה אני מרגישה צורך ללכת לעיתים תכופות יותר להתפנות והרבה פעמים במהלך היום אני מרגישה כאבים / אי נוחות באזור התחתון של הבטן. עשיתי השבוע US שבו נמצא גודש קל במערכת מאספת בצד שמאל וקיבולת שלפוחית בינונית. ללא אבנים וכו'. למיטב הבנתי התוצאה תקינה... מה עליי לעשות עכשיו? למי לפנות והאם יש בכלל טעם? חשוב לי לבדוק את העניין מפני שזה מציק לי ומפני שאני מתכננת הריון. אני בת 35 ובריאה. תודה רבה.

11/10/2015 | 11:54 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך מתאורך המצב מתאים לבאן שנפלטה . המשיכי מעקב אצל אורולוג . הקפידי על שתיה

מנהל פורום כירורגיה