גודש בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/10/2015 | 15:30 | מאת: זיוה

שלום רב! בת 36, 3 לידות, הנקה אחרונה לפני 4 שנים. היום הייתי בבדיקה תקופתית אצל כירורג שד עקב הפרשות חלביות שלא פוסקות מאז הלידה הראשונה (14 שנה). היא אמרה שמרגישה גודש בשד אחד ורואה הפרשה שקופה. הרופאה הפנתה אותי לבדיקות הדמיה ולא הייתה מוכנה לפרט. לפני שנה עשיתי בדיקות הדמיה שיצאו תקינות. האם יש לי סיבה לדאגה, אני מאוד בלחץ. בתודה מראש, זיוה

08/10/2015 | 07:49 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום זיוה מקום לדאגה - לא . אבל לברר כן - גשי גם לביקור אצל גניקולוג

מנהל פורום כירורגיה