ציפורן שבורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/10/2015 | 16:16 | מאת: נטי

שלום, לפני כחודש נפל עליי משהו כבד ונשברה לי הבוהן ברגל, במקביל הציפורן התנתקה מהחיבור שלה לכף הרגל (נוצר רווח בין העור לבין החלק התחתון של הציפורן) אך היא עדיין דבוקה לשאר העור.מכיוון והיא מתה לגמרי האורטופד אמר כי היא תנשור לי ברגע שתתחיל לצמוח אחת חדשה, אך בינתיים נראה כי אין תזוזה. האם יש חובה בעקירתה? כמו כן, האם יש דרך לגרום לה ליפול באופן טבעי בצורה סימפטית יותר? היא דבוקה ממש חזק לעור..

08/10/2015 | 07:50 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום נטי . אכן עקירת הציפורן כואבת - אבל אין בררה . צריך להוציאה

מנהל פורום כירורגיה