נפיחות מתחת למרפק ימין ונפיחות בחלק עליון של אמה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

04/10/2015 | 10:44 | מאת: אביב

אשמח לקבל דעה ...לפני 3 ימים החלה להופיע נפיחות מתחת למרפק יד ימין עם כאבים ממוקדים במרפק. ביקרתי כירוג שקבע שזה..אולקרנון בורסיטיס ימין עם אודם קל ואמר שזה לא בעייה שלו ואני צריך לפנות לאורטופד אבל נתן לי עזרה ראשונה לקחת אנטיביוטיקה "אמוקסיקלב" שאמורה לפתור את הבעיות. הכאב הוקל והנפיחות במרפק ירדה במעט אבל גלשה לאמה בחלק עליון צד ימין הצמוד למרפק.. האם יכול להיות שהנפיחות היא מגורם אחר(הנפיחות מתחת למרפק אינה כואבת כמו במגע/לחיצה מתחת למרפק.. אשמח לקבל רעיונות תודה

08/10/2015 | 07:43 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אביב צודק הכירורג - גש לבדיקה אצל אורטופד יתכן ויש צורך באנטיביוטיקה נוספת

08/10/2015 | 08:09 | מאת: אביב

תור לאורטופד של הכללית לוקח לפחות 10 ימים וזה יהיה כבר הרבה אחרי סיום 10 ימי אנטביוטיקה שקיבלתי... בכל מקרה תודה

מנהל פורום כירורגיה