ניקוז אבצס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

28/07/2015 | 09:33 | מאת: עדן

לפני שבוע וחצי התחיל לי משהו שנראה כמו עקיצת יתוש רגילה וזה התחיל להתנפח ולהזדהם.הייתי אתמול בבית חולים והחליטו שמה שיש לי זה אבצס. עשו לי הרדמה מקומית,ניקזו לי את האבצס, חבשו ותפרו. באמת היו צריכים לתפור לי את זה? כי שמעתי מחברה שלי שגם לה היה ואמרו לה שלא צריך לתפור את האזור כי זה אמור להתרפא מעצמו..

30/07/2015 | 08:51 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום עדן עד כמה שידוע לי אין טכניקה של תפירה של אבצס לאחר ניקוז . יתכן ואצלך לא היה אבצס אלא בעיה אחרת

מנהל פורום כירורגיה