סינוס פולינדלי בגב התחתון

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/07/2015 | 09:16 | מאת: סובלת

לפני כשבועיים וחצי על פניו גדל לי פצעון בגב התחתון . תוך פחות מ 24 שעות הדבר הפך לפצעון מפלצתי קשה וכואב נורא ! פניתי לביקור רופא נאמר לי לנטול אנטיביוטיקה ולמרוח משחה אנטיביוטית במשך 7 ימים . הדבר לא עזר והכאב החמיר עד לרמה שהתקשתי ללכת . פניתי לכירורג והוא ביצע חתך וניקז את המוגלה . לאחר התהליך יש לי זרמים שאינם פוסקים ברגליים . בנוסף לאחר 3 ימים בדיוק "צמח"לי שוב פצעון ליד האזור ששוב נורא הכאיב לי פניתי שוב לכירורג והוא במבט ראשוני שזה שוב אותה תופעה. במהרה שוב חתך אותי .... אך הפעם אמר שטעה וכי מדובר רק בפצעון ואין שם מוגלה. האזור כולו נורא קשה כאבן יש לי עדיין זרמים ברגליים . הוא המליץ לי לעבור ניתוח בעוד חודש האם האזור אמור להתרכך ולחזור לקדמותו ? האם ניתוח פולשני מומלץ כפי שהרופא המליץ לעבור בעוד חודש . דיי מיואשת מהמצב נותרתי עם 2 צלקות ועדיין יש תחושה של אי נוחות מה עליי לעשות ?

23/07/2015 | 09:58 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך . אכן יהייה צורך בניתוח בעוד מספר שבועות בנתיים אנטיביוטיקה ואמבטיות

24/07/2015 | 14:20 | מאת: סובלת

הוא לא רשם לי אנטיביוטיקה . כבר נטלתי בהתחלה במשך 7 ימים הוא אמר שאין צורך באנטיביוטיקה נוספת

26/07/2015 | 12:35 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום לך אם כך יש צורך להיות במעקב

מנהל פורום כירורגיה