בקע מיפשעתי וירקוצלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/07/2015 | 17:23 | מאת: דימה

שלום רב אני סובל מי כאבים כבר כימעת שלוש שנים! הכאבים באזור אשך שמאל ואזור מיפשעה , בבדיקת אולטרא סאונד יתגלה וריד בקותר של 2.8 ידגעתי לאורולוג והוא אמר צריך לנתח את זה ! ביגלל שאני לא יכול לעבוד ביגלל הכאבים הכאבים מתחילים אחרי כצת מאמץ הליכה, הרמת מישקל וכו !!!! הרופא אמר לפני ניטוח צריך לישלול בקע מיפשעתי כי זה יכול גם ליגרום לכאב ! עשיתי אולטרא ס........ יתגלה בקע מיפשעתי וגם בצד שמאל ! הלכתי לשתי כירורגים הם ביצאו בדיקה ואמרו לי ש הבקע לא מורגש והוא קטן וכניראה לא עושה כאבים ! כירורג שלך אותי ל אורולוג בישביל לישלול סיבת כאבים של וירקוצלה !! האורולוג שלך לקיבינימט ואמר הכירורג דפוק , ( אורולוג אמר שאם יש בקע וגם ויריקוצלה עושים את שניהם ) הלכתי עוד פאם לכירוג והוא שוב שלח אותי ל אורולוג ! ואומר הבקע לא כואב זה ויריקוצלה ) תעזור לי לאן אני יפנה עכשיו אני סובל מי כאבים והם מישחקים בי קדורגל !!!! אני לא יכול לעבוד אצלי בעבודה אני לא יכול להרים כלום ואני מפחד שיפטרו אותי בסוף ! מה לעשות ? תודה רבה ! סליחה על האורך

23/07/2015 | 09:11 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דימה . בניתוח תיקון בקע מטפלים גם בוריקוצללה . ניתוח זה נעשה עי כירורג . בכל אופן בקע לא גורם לכאבים שאתה מציין רצוי לשלול גם בעיה אורטופדית

מנהל פורום כירורגיה