מאמץ אחרי חודש וחצי מניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

17/07/2015 | 23:52 | מאת: יונתן

שלום ד'ר לפני חודש וחצי נותחתי לבקע מיפשעתי בלפרוסקופיה דו צדדית היום פשוט קצת עבדתי בבית,והיתכופפתי למרוח גבס על איזור נמוך בקיר, מאחורי אסלה עבדתי כך כ20 דקות ,מכופף ב90 מעלות עם הראש למטה, והתחלתי לשים לב ששרירי הבטן מיתאמצים אז חדלתי אבל בכל זאת היתחלתי להרגיש לחץ בבטן ותחושת גירוי וכאב בצד שבו היה הבקע היותר משמעותי האם יש סבירות ולא הקלה ביותר שהזקתי לעצמי, למקום הניתוח,שקרה שם משהו, האם התחושות האלה והכאב מעידות על נזק למקום? ומה מומלץ לי לעשות עכשיו? תודה

19/07/2015 | 12:58 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יונתן לא בטוח בנתיים המנע מאימוץ השרירים . בעוד שבועיים באם לא ישתפר חזור לבדיקה

מנהל פורום כירורגיה