כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

05/07/2015 | 01:02 | מאת: אליאס

שלום דוקטור לפני חודשיים רשמתי פה שאלה שיש לי כאבים בחזה במשך 5 חודשים עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לשלילת בעיית לב ויצא הכול תקין ברוך השם מבחינה לבבית בהמשך עשיתי סי טי חזה סי טי בטן אולטראסונד בטן emg בדיקת מאמץ בדיקת אקו לב לגסטרולוג שהפנה אותי לבית חולים וולפסון לבצע בדיקה גסטרו והתשובה הייתה גסטריטיס אני מטופל כרגע ב- קונטרלוג ונוטניסיל במשך כבר כמעט חודש הכאבים בחזה לא עוברים לי בחזה וזה מה שמציק לי ממש אני מרגיש כאילו התקף לך וזה במשך כל היום הכאבים זה התחיל להקרין לגב התייעצתי עם כירורוג גם ואמר לי שאין לי כלום כרגע אישרו לי בדיקת mri למעי הדק שאני אמור לעשות אבל האם כל זה קשור לכאבים העזים בחזה מצד שמאל ובגב מצד שמאל אני מבקש התייחסות למצוקתי שכבר נמשכת 7 חודשים ופוגעת ברמת חיים שלי באופן משמעותי מה עליי עוד לעשות מה אפשר עוד לבקש איזה בדיקה הרופאים שלי עדיין טוענים שאין לי כלום אבל איך זה מסביר תכאבים בחזה זה מחמיר אחרי כל סיגרייה, אלכוהול אני לא שותה בכלל מאז שיש לי תכאבים השאלה האם גסטריטיס גורם לכאבים חזקים בחזה?? האם הרופאים שהתייעצתי איתם לא הבחינו במשהוא אני כבר לא יודע לאן לפנות ומה זה קשור בודקים לי כל הזמן תבטן שיש לך כאבים חדים בחזה ??? יש למי לפנות גם אם זה באופן פרטי כדי לשים כץ לכאבים האלה מבחינתי אישפוז שיעשו לי את כל הבדיקות האפשריות העיקר כבר לדעת מה יש לי ולהתחיל לטפל בזה שזה יעבור לי והאם התרופות הקונטרולג ונוטניסיל אמורת לעזור לי או שאני סתם שפן נסיונות של תרופות בתקופה האחרונה . שכחתי לציין שהרופאים הפנו אותי למרפאת כאב כי לטענתם אין לי כלום . אני סובל אנא עזרו לי

05/07/2015 | 08:30 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אליאס תבקש מרופא המשפחה . לבדוק באם אין לך סינדרום על שם Tizze

05/07/2015 | 12:27 | מאת: אליאס

שאלתי את הרופאת משפחה ולטענתה הכירורג לא התרשם שיש לי את סנדרום על שם TIZZE

09/07/2015 | 08:27 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אליאס זה הדבר היחידי שעולה בראשי לאור הסיפור .

מנהל פורום כירורגיה