גוף זר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/07/2015 | 11:24 | מאת: מיקי

לפני כשבוע וחצי נכנסה זכוכית לכף הרגל של בתי . לפני שבוע הרגל התחילה לכאוב , ורופא המשפחה נתן משחת סינטו . ביום שלישי האחרון הכאבים גברו . אתמול פנינו לכיררוג , שבדק ומסר שיש לבצע אולטרא סאונד לכף הרגל ע"מ לראות אם יש גוף זר. היום ביתי עשתה אולטרא סאונד . והרופאה המפענחת כתבה , שהיא לא יכולה להגיד בוודאות שיש גוף זר. חזרנו לכיררוג , הוא קרא רק את המכתב , אך לא בדק את הצילום עצמו , ושוב נתן משחת סינטו . הבעייה העיקרית שלנו היא , שאנו יוצאים לחול שבתחילת שבוע הבא . מה לעשות ?

02/07/2015 | 13:36 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום מיקי אמבטיות משחת סינטו . וכשתחזרו מחול ועדיין לא תפטר העיה אולטראסאונד ביקורת

מנהל פורום כירורגיה