הרגשה לא נעימה למרות הניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/07/2015 | 09:51 | מאת: יונתן

שלום דוקטור לפני30 ימים עברתי ניתוח לפרוסקופי לתיקון בקע מיפשעתי קטן וחיזוק הצד השני עקב חולשה, 4 ימים הכל היה בסדר, ואז אחרי 4 ימים מהניתוח התחלתי להרגיש בצד שהיה בו הבקע,כמעט אותה תחושה שהייתה לי איתו, כמו סוג של גירוי,לא בידיוק צריבה, אבל תחושה לא נעימה ומציקה, ולעיתים כאב קל, וככה זה נימשך עד היום כבר יותר משבועיים, ובצד שהיה הבקע, קצת מעל המקום, במישוש, אני מרגיש שיש מתחת לעור גוש קטן שמזכיר תחושה של ראש עט או ראש מסמר בינוני ,או גולת מתכת קטנטונת, אתמול כשמיששתי אותו בלחץ קל ביותר, הרגשתי פיתאום דקירה במקום הזה, רואים את הבליטה הקטנה הזו גם בעין , חייב להגיד שממש לא עשיתי שום מאמץ מיוחד, מאוד שמרתי על ההוראות , רק אולי דחיפת דלת לובי הכניסה שהיא עם קפיץ, וכנ'ל לגביי דלת המעלית ,החל מהיום שאחרי הניתוח, מה זה יכול להיות? זה מציק לי , וגם נותן לי תחושה שסתם הכל היה לשווא מה אעשה? כבר אין לי כוח לעבור שוב את כל הסבל הזה, או משהו אחר, לא בא לי לרוץ לרופאים, זה מתיש אותי,

02/07/2015 | 13:34 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יונתן יתכן שמה שמציק לך הם התפרים או הרשת . בכל אופן רצוי שתבדק

מנהל פורום כירורגיה