ציפורניים הרוסות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

30/06/2015 | 15:14 | מאת: שלי דרו

אני כבר מגיל 3 כוססת ציפורניים ..כנראה נגרמה להן טראומה ובגלל שאני גם מוציאה את העור שבהתחלה של הציפורן הן פשוט גודלות לי מוזר ואני תולשת אותן מהשורש. קשה להסביר ואני חושבת שזאץ בעיה נפגשית שגורמת לי לעשות את זה . בכל אופן הציפורן כרגע גודלת ממש פגום ןהיא לא גודלת עד הסוף והיא גודלת עקום..רציתי לשעת אם יש אפשרות פשוט להוציא את כל הציפורן בניתוח ולגרום לה לגדול שוב בצורה בריאה ..יש אפשרות כזאת? אשמח לעזרה..תודה

02/07/2015 | 13:01 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שלי הציפורניים לא יגדלו רגיל לאחר הוצאה . נסי בניית ציפורניים

מנהל פורום כירורגיה